Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vzhledem k chybě kterou mi vyhazuje diagnostika (17549-kalkulace zatizeni neverohodna hodnota -netěsnost sání) zkouším co jde v tomto smyslu udělat a krom jiného chci byť jen možná pro pocit vyměnit těsnění mezi hlavou a sacím potrubím.Včera jsem to zlehka okoukával a horní dvě a dvě matky sacího nejsou problém ale ty spodní budou docela oříšek,dotaz tedy zní,dělal to někdo na autě a případně nějaký zlepšovák jak na to?na shozené hlavě samozřejmě není problém ale na autě už je to trochu jiná,díky za zkušenosti.

Vzhledem k chybě kterou mi vyhazuje diagnostika (17549-kalkulace zatizeni neverohodna hodnota -netěsnost sání) zkouším co jde v tomto smyslu udělat a krom jiného chci byť jen možná pro pocit vyměnit těsnění mezi hlavou a sacím potrubím.Včera jsem to zlehka okoukával a horní dvě a dvě matky sacího nejsou problém ale ty spodní budou docela oříšek,dotaz tedy zní,dělal to někdo na autě a případně nějaký zlepšovák jak na to?na shozené hlavě samozřejmě není problém ale na autě už je to trochu jiná,díky za zkušenosti.

Cau cece,ja mel rok zpatky stejny problem,ta sama chyba z pocitace....ale nebylo ani spatne tesneni ale jen v tom blbem miste jak popisujes nebylo utzazene :( takze to podsavalo vzduch a byla chuda smes....skoro si troufam rict ze budes mit to samy pac to tesneni je vcelku drzak...ale obcas v tom tenkem miste prdne to jo.

No jinak pristup je tam jak k penezum ale s racnou a prodlouzenim se tam musis dostat.....dej vedet jak jsi úporidil ;)

Přesně tak s ráčnou s nástavcem.Sice si u toho trochu zanadáváš,ale jde to.... :)

• Autor

Přetažené matky na sání (i když jen o pár stupňů, dotažené asi byly dost), vyčištěná klapka včetně senzoru tlaku a teploty ,nové těsnění pod klapku a zatím drží bez závad.Nejvíc bych tipoval že pomohla ta klapka vyčistit ačkoliv to subjektivně žádná hrůza nebyla přece trochu zanesená byla.

nebolo by lepsie kupit sprej a zistit presne, kde to saje falosny vzduch,

nez pritahovat nieco, co mozno ani nebolo treba dotahovat ??

sprej na vyhladavanie netesnosti

• Autor

Šlo o kontrolu dotažení,sprej díky nechci,stejně mi zafunguje štěteček s benzínem když bude třeba ,krom to byla klapka.

OK

:palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.