Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vzhledem k chybě kterou mi vyhazuje diagnostika (17549-kalkulace zatizeni neverohodna hodnota -netěsnost sání) zkouším co jde v tomto smyslu udělat a krom jiného chci byť jen možná pro pocit vyměnit těsnění mezi hlavou a sacím potrubím.Včera jsem to zlehka okoukával a horní dvě a dvě matky sacího nejsou problém ale ty spodní budou docela oříšek,dotaz tedy zní,dělal to někdo na autě a případně nějaký zlepšovák jak na to?na shozené hlavě samozřejmě není problém ale na autě už je to trochu jiná,díky za zkušenosti.

Vloženo

Vzhledem k chybě kterou mi vyhazuje diagnostika (17549-kalkulace zatizeni neverohodna hodnota -netěsnost sání) zkouším co jde v tomto smyslu udělat a krom jiného chci byť jen možná pro pocit vyměnit těsnění mezi hlavou a sacím potrubím.Včera jsem to zlehka okoukával a horní dvě a dvě matky sacího nejsou problém ale ty spodní budou docela oříšek,dotaz tedy zní,dělal to někdo na autě a případně nějaký zlepšovák jak na to?na shozené hlavě samozřejmě není problém ale na autě už je to trochu jiná,díky za zkušenosti.

Cau cece,ja mel rok zpatky stejny problem,ta sama chyba z pocitace....ale nebylo ani spatne tesneni ale jen v tom blbem miste jak popisujes nebylo utzazene :( takze to podsavalo vzduch a byla chuda smes....skoro si troufam rict ze budes mit to samy pac to tesneni je vcelku drzak...ale obcas v tom tenkem miste prdne to jo.

No jinak pristup je tam jak k penezum ale s racnou a prodlouzenim se tam musis dostat.....dej vedet jak jsi úporidil ;)

Vloženo

Přetažené matky na sání (i když jen o pár stupňů, dotažené asi byly dost), vyčištěná klapka včetně senzoru tlaku a teploty ,nové těsnění pod klapku a zatím drží bez závad.Nejvíc bych tipoval že pomohla ta klapka vyčistit ačkoliv to subjektivně žádná hrůza nebyla přece trochu zanesená byla.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...