kukurelli Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Zdravím, mám dotaz, vidím to poprvé, na airbagu spolujezdce, jsou jemne ryhy dovnitř palubovky, čím to je? Má to vypínatelný airbag spolujezdce.. Napadlo mi že byli vyletěný a tenhle byl vyplej,ale třeba to je blbost..díky za pomoc;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 22. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 (editace) fotka Editováno: 23. Říjen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 To je blblost... Bohužel některé série palubních desek nebyly povedené a po čase se takto vyrýsuje místo, které je připraveno na protrhnutí v případě vystřelení airbagu. Tenhle problém se týká i volantů. U některých je na středu vidět rovná linka vedoucí pod znakem do obloučku. Nedá se s tím nic dělat. Maximálně vyměnit celou palubní desku, což mi kvůli toho připadne přehnané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 23. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 no to je jasný že měnit je blbost, jen jsem to videl poprvý, a vím že nic není jen tak, tak mi zajímal duvod protože logicky si to představit neumím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Kdybys někdy viděl palubku z druhé strany, bylo by ti to jasné. Je v místě airbagu jakoby naříznutá do tvaru ležícího okna. TAže ta vrchní-tenká vrstvička to někdy vlivem slunce a mrazu a vlhkosti a tvého občasného prdu vytáhne potom je to takto vidět. Kamarád má 2002 a má to horší než ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 23. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 no tak pak je to jasný díký za uklidnění.. a dá se na airbagu řidiče zjistit nejaký číslo výroby? přijde mi jiná barva,ale volant je kapitola sama pro sebe, tata ho ma ve 180 000km,jak by mel pres 200..a to to auto má od začátku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Airbag z volantu vyjmi - otoč o čtvt otáčky a ze strany od budíků šroubovákem vyhni pružinu, potom otoč volant o 180% a odjisti i druhou stranu. Bag vyndej a podívej se na měsíc a rok výroby. Měl by odpovídat s rokem výroby auta (nepleť s rokem uvedení do provozu). Doporučuju odpojit baterku před jakoukoli manipulací. Obecně je to těžko. Bag nemusí mít úplně stejnou barvu - jsou to dva odlišné díly, které se vyrábějí na různých místech a linkách. Malý rozdíl v barvě být může. Opotřebení volantu - záleží na tom, jak se komu potí ruce, jaké je kdo prasátko a podobně. I prstýnky udělají své. Já měl na svém volantu poctivých 120tis a volant vypadal příšerně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.