Byrto Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 na uvod: ked zapnete klimu (manualnu) na maximalnu rychlost - 4. stupen zacne sa vam viac vibrovat auto? teda u mna je to rozdiel jak svina z 3. stupna na 4. stupen. proste huci mi vsetko v aute ale najviac ma sere ze sa cely trasiem ako traktor.. no a druha otazka: tecie vam vyzrazany kondenzat z klimy? dnes bolo celkom horko tak som sa chladil na stvorke s klimou co bolo fakt cool a pri parkovani sa mi zapli snad vsetky vetraky no tak vravim si ze kuknem na to ako to vonku huci a ked sem vystupil a kukal na chladic tak kukam pod autom mlaka ako keby ste kybel vody vyliali a kvapkalo to z naraznika.. vravim si kurva drat musel prasknut chladic.. to snad neni mozne hned som kukol kvapalinu.. vsetko ok.. vravim si ze asi teda medium v klime drblo.. klima funguje na 100% tak som to ochutnal normalne som to zozeme oblizal teda nie zozeme ale z ruky a bola to obycajna voda.. netusil som ze sa dokaze vyzrazat take kvantum vody z klimy.. je to vobec normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Ano Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Je to normál a vyčisti si ventilátor,proto se ti asi třese auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Jojo, taky mi z toho teče. Možná ze ne tolik,ale taky jsem se divil, Ono záleží na rel.vlhkosti vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 První louže mě taky vystrašila, ale ne až tolik abych to ochutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 První louže mě taky vystrašila, ale ne až tolik abych to ochutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.