Přejít na obsah

Vytok z klimy :) ale fakt riadny


Byrto

Doporučené příspěvky

na uvod:

ked zapnete klimu (manualnu) na maximalnu rychlost - 4. stupen zacne sa vam viac vibrovat auto? teda u mna je to rozdiel jak svina z 3. stupna na 4. stupen. proste huci mi vsetko v aute ale najviac ma sere ze sa cely trasiem ako traktor..

no a druha otazka:

tecie vam vyzrazany kondenzat z klimy?

dnes bolo celkom horko tak som sa chladil na stvorke s klimou co bolo fakt cool a pri parkovani sa mi zapli snad vsetky vetraky no tak vravim si ze kuknem na to ako to vonku huci a ked sem vystupil a kukal na chladic tak kukam pod autom mlaka ako keby ste kybel vody vyliali a kvapkalo to z naraznika.. vravim si kurva drat musel prasknut chladic.. to snad neni mozne hned som kukol kvapalinu.. vsetko ok.. vravim si ze asi teda medium v klime drblo.. klima funguje na 100% tak som to ochutnal :) normalne som to zozeme oblizal teda nie zozeme ale z ruky a bola to obycajna voda.. netusil som ze sa dokaze vyzrazat take kvantum vody z klimy.. je to vobec normalne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...