Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

na uvod:

ked zapnete klimu (manualnu) na maximalnu rychlost - 4. stupen zacne sa vam viac vibrovat auto? teda u mna je to rozdiel jak svina z 3. stupna na 4. stupen. proste huci mi vsetko v aute ale najviac ma sere ze sa cely trasiem ako traktor..

no a druha otazka:

tecie vam vyzrazany kondenzat z klimy?

dnes bolo celkom horko tak som sa chladil na stvorke s klimou co bolo fakt cool a pri parkovani sa mi zapli snad vsetky vetraky no tak vravim si ze kuknem na to ako to vonku huci a ked sem vystupil a kukal na chladic tak kukam pod autom mlaka ako keby ste kybel vody vyliali a kvapkalo to z naraznika.. vravim si kurva drat musel prasknut chladic.. to snad neni mozne hned som kukol kvapalinu.. vsetko ok.. vravim si ze asi teda medium v klime drblo.. klima funguje na 100% tak som to ochutnal :) normalne som to zozeme oblizal teda nie zozeme ale z ruky a bola to obycajna voda.. netusil som ze sa dokaze vyzrazat take kvantum vody z klimy.. je to vobec normalne?

Ano

Ano ;)

Je to normál a vyčisti si ventilátor,proto se ti asi třese auto.

Jojo, taky mi z toho teče. Možná ze ne tolik,ale taky jsem se divil, Ono záleží na rel.vlhkosti vzduchu.

První louže mě taky vystrašila, ale ne až tolik abych to ochutnal :smich::smich::smich:

První louže mě taky vystrašila, ale ne až tolik abych to ochutnal :smich::smich::smich:

:smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.