kláca Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Hele, vy "zavadny", ja zase resim uz skoro rok vypinajici se ASR, nacpal jsem do toho uz neskutecny penize (cidlo, alternator a plno za praci) a porad to dela... Tak KDO JE VIC? mám to vypsat?? Klaca: Jestli to porad jeste spisujes, tak uznavam, ze jsi vic Amogh: Gratulace, nejsou asi holt vsude v servisech jenom blbci no chvilku by mi to spisování dalo , no prostě už toho mám někdy plný zuby , že bych to hodil ze skáli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tak kdyby někdo potřeboval spojkový válec tak náhodou mám jak starý tak nový typ...nový,cena dohodou,ale určitě ne 2600 jako v servise... 6Q0 721 388 C i 6Q0 721 388 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.