lazyfucker Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 omlouvám se, hledal jsem, ale nenašel, tak snad nezakládám téma s už (vy)řešenou tématikou.. Chystám se do svojí fábky po fejsliftu rv04 pořídit perfo ručku z RSa, musí se měnit celá páka, nebo jen stáhnu plast a nasadím kryt s koženým potahem a chrom čudlem? Přidám ještě jeden dotaz neválí se někomu doma úložné prostory pod sedáky do Fábky? Mám ju krátce a tak povinně doháním všechno, co mi tam ve fabrice nedali, jak bude čas, dodám fotky;-) díky za rady, pokud budou ;-) Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 uložné kastlíky koupíš ve škodovce za cca 400 kč ručku stačí stáhnout a jen nasadit, ale pozor, někdo má zahnutou a rovnou.stáhni pouzdro a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyfucker Vloženo 26. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 (editace) Díky, jen se zeptám, číslo dílu (ů) těch kastlíků zjistím někde na netu? cca 400 za oba, či kus?;-) ok, okuknu páku a jak proběhne výměna, dám fotku. díky za radu. Editováno: 26. Říjen 2011, autor: lazyfucker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 schránka má č. dílu: 6Y0 881 577A - leva 6Y0881578A - pravá http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=6Y0881578 cca 500,- za obě ručku kup raději komplet, je to mnohem méně práce + budeš tam mít i chrom čuflík (cena lehce použité +- 500-700) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyfucker Vloženo 26. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 2Kibi: jo ty kastlíky už sem pohledal a koupím to, moc místa v malé fóbce nejni a jásu paranoidní, vím, že budu potřebovat to co zrovna nemám, tak se snažím mít všechno, bo kdo je připravený, není ohrožený;-) vyměním celou páku jentak doma, nebo je to nějaký porod a je lepší to nechat na mechanikovi? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 vyměníš vklídku sám doma je to práce na cca 30 minut když to budeš dělat poprvé....a kdyby něco, není problém poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Ahojte. Zháňam na moju fabiu r.v. 2002 koženou ručku a chrómový čudlík. S ručkou by nebol problém, ale nemôžem nikde zohnať ten chrómový čudlík, ani priamo v škodovke, Viete o niečom?? Díky Ručku asi odtiaľto - http://www.skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=%C5%A0koda|Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 musiš koupit čudl na octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Nezdá sa mi veru, že by to bolo rovnaké. Má niekto možnosť to kúpiť v čechách?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Ale von tam fakt pasuje kluci to tu uz predelavali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Myslíte len ten čudlík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Sam cudlik nekoupis, potrebujes komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 V škodovke mi povedali, že Octavia 1 má iba čudlík, aj to pozeral podľa ETKY. Je mi schopný to niekto kúpiť v ČR a poslať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Chalani, toto bude pasovať aj na fabiu? Kamarát tam v pondelok ide - http://www.cc-autodily.cz/packa-rucni-brzdy-rozp?brand=SKODA&model=OCTAVIA+&count=60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Ano bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.