Publikováno Únor 4, 201015 r Ahoj, mám Octavii II s halogeny a pořídil sem si originál xenony. Scháním někoho kdo by mi dodělal regulaci na kolečko případně dynamickou regulaci. Jsem z Plzně. Ale Praha nebo čechy neni problém. Kdyžtak dejte vědět i kolik by to stálo. Díky
Únor 4, 201015 r Ahoj, mám Octavii II s halogeny a pořídil sem si originál xenony. Scháním někoho kdo by mi dodělal regulaci na kolečko případně dynamickou regulaci. Jsem z Plzně. Ale Praha nebo čechy neni problém. Kdyžtak dejte vědět i kolik by to stálo. Díky Psal jsem ti na sz mas to na druhem foru... p2P
Říjen 26, 201113 r Ahoj všichni...Nevíte jak se dá udělat naklápění ke xenonům pomocí manuálního kolečka uvnitř auta ? Jako je to u auta bez xenonů? Díky za odpovědi:)
Říjen 26, 201113 r dela se to tak, ze tam nabastlis origo motorky z halogenovych svetel a funguje to jako puvodni halogeny, naklapis je koleckem
Březen 10, 201213 r Zdravim..chcem sa opytat ci by mi niekto nemohol pomoct.. jak zistim rozdiel medzi xenonami z anglickej octavie a klasickej europskej..dakujem
Březen 10, 201213 r Podle cisla dilu. U vozu s levostranny rizenim zacina 1Z1, u pravostranneho rizeni 1Z2.
Září 17, 201213 r Potřebuju poradit, koupil jsem si xenonové lampy, ale ten chuj mi tam nenechal plýšky se šroubky, co se tím přitáhnou výbojky v lampě. Nevíte někdo jaké to má číslo a jestli se to vůbec dá dokoupit?
Listopad 6, 201212 r Když si doděláš xenony, tak aby se hejbali. Nebo že by origo nivelace byla kaput?
Listopad 7, 201212 r ten navod musis na netu nekde najit Neni to dlouho co jsem to podle nej delal na svem a vsechno funguje krasne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.