Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám Octavii II s halogeny a pořídil sem si originál xenony. Scháním někoho kdo by mi dodělal regulaci na kolečko případně dynamickou regulaci. Jsem z Plzně. Ale Praha nebo čechy neni problém. Kdyžtak dejte vědět i kolik by to stálo. Díky

Ahoj, mám Octavii II s halogeny a pořídil sem si originál xenony. Scháním někoho kdo by mi dodělal regulaci na kolečko případně dynamickou regulaci. Jsem z Plzně. Ale Praha nebo čechy neni problém. Kdyžtak dejte vědět i kolik by to stálo. Díky

Psal jsem ti na sz mas to na druhem foru... p2P

• 1 rok později...

Ahoj všichni...Nevíte jak se dá udělat naklápění ke xenonům pomocí manuálního kolečka uvnitř auta ? Jako je to u auta bez xenonů?

Díky za odpovědi:)

dela se to tak, ze tam nabastlis origo motorky z halogenovych svetel a funguje to jako puvodni halogeny, naklapis je koleckem :)

• 2 týdny později...

Díky moc za radu....

• 4 měsíce později...

Zdravim..chcem sa opytat ci by mi niekto nemohol pomoct.. jak zistim rozdiel medzi xenonami z anglickej octavie a klasickej europskej..dakujem

Podle cisla dilu.

U vozu s levostranny rizenim zacina 1Z1, u pravostranneho rizeni 1Z2.

• 6 měsíců později...

Potřebuju poradit, koupil jsem si xenonové lampy, ale ten chuj mi tam nenechal plýšky se šroubky, co se tím přitáhnou výbojky v lampě. Nevíte někdo jaké to má číslo a jestli se to vůbec dá dokoupit?

• 1 měsíc později...

muze nekdo dat link, kde bych to mohlo byt,,, diky.

A k cemu takova prasarna ?

Když si doděláš xenony, tak aby se hejbali. Nebo že by origo nivelace byla kaput?

ten navod musis na netu nekde najit :kol-28: Neni to dlouho co jsem to podle nej delal na svem a vsechno funguje krasne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.