Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosim Vas o pomoc. Pri montazi defenlocu sa podarilo niekomu v servise suchnut kluce od defenlocu do tej mriezky kadial vychadza vzduch na celne sklo. Ako sa to rozobera a kadial sa tam dostanem a co vsetko treba rozobrat. Dufam ze nebudu rozoberat celu pristrojovku. Bol by som nerad aby to nesedelo tak ako za nova. Auto akurat prislo z vyroby.

Vloženo (editace)

Servis ručí za montáž - i za nepoškození autí při montáži. To že "niekomu šuchnú klúče" do výdechu klimy nesnímá z nikoho odpovědnost za jejich vyndání BEZ POŠKOZENÍ zbytku auta - takže jim celý autí hezky vrať a sděl jim, že jim budeš účtovat náhradní auto za celou dobu, co u nich to Tvoje stráví - než ten klíč vytáhnou... A myslím že ho budeš mít nejpozději do druhýho dne v ruce...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Vloženo

Vůbec si neumím představit ten řev, kdy se mi pokusili v servise takto auto vrátit s tím, že si to budu vytahovat sám. Pěkně jim ho tam zase postav.................

Vloženo

Vzhledem k tomu že je klíč mosaznej tak se magnet nechytá.... nahoře nic rozebrat nejde.....ofuck je součástí přístrojové desky, nehledě na to že při otevření klapky ofuku okna mohl propadnout někam dolů k radiátoru :prc::prc::prc: .

Demontáž přístrojové desky na FIIFL není taková pakárna jak se na první pohled zdá, ze začátku jsem se toho bál, ale dnes si dovolím říct , že jí mam za 30 minut čistého času venku.

Teď mě ješte napadlo že jdou vyndat středové ofucky, bacha! nic nervat násilim , je na to potřeba 8 čalounickejch špendliků kterejma se musej najednou odjistit všechny západky a paj jej lze lehce vytáhnout... a pokud by ten klíček byl někde níž tak přepnout na středovej ofuck a podívat jestli klíček nebude v dosahu.... pokud ne....viz výše lollol

Hodně štěstí ;)

Vloženo

Sám bych to dělal jedině v případě, že bych to byl já, komu tam ten klíček zapadnul - pokud montáž dělal servis, ať si to napraví servis - a BEZPLATNĚ!!! Pokud by se někdo vykrucoval, že auto předali i s klíčem k defendu - že ten klíč je nasypanej do klimy neva, tak trvat na tom, že ten klíč Ti mají předat DO RUKY. A jestli se budou dál vymlouvat, tak zavolat ČOIku, sepsat před nima reklamaci na montáž defendu a trvat na uhrazení každý hodiny a km, na který budeš mít NÁHRADNÍ VOZIDLO - jestli ho poskytnou oni nebo někdo jiný už je buřt ganz putýnka. Dyť je to kravinizmus předat auto s klíčem "někam zapadlým" - něco jako by sis nechal přehodit a vyvážit kola a pneuservis auto vrátil na 3 kolech, že jim jedno někam zapadlo na dílně a nemůžou ho najít...

Vloženo

Ekkar jasan psal jsem to jako by se to stalo mě :feve: Tvuj postup je správnej, obvzlášť když je kára pár dnů stará :aggressive: kdysi mi tam spadnul myslim u Oktávky šroubek zaplaťpánbu magnetickej, takjsem ho na magnetickym husokrku vydoloval ven a od tý doby si dávám sakra pozor co na přístrojovku odkládám, jako výstraha to stačilo lol

Vloženo

Ako vsetko je v poriadku. Na stvrtok som uz objednany . Servis sa k tomu stavja chvala bohu kladne. Je sice pravda ze ten kluc nemohli najst a tak mi ho ani nepredali do ruky . Tak som odisiel s tym ze mi objednaju novy. Staci ze som na Fabču cakal 7 mesiacov tak uz sme ju chceli mat doma aj bez neakych klucov a ze sa to poriesi neskôr. A ako som ostrejsie presiel prvu zakrutu tak som nieco zacul v pristrojovke ako keby spadli kluce tak ma napadlo ze ci sa nemohli dostat neakym zazracnym sposobom cez ten ofuck. Zasiel som naspät do servisu a opytal som sa mechanika kde ich dal ked defenlock namontoval a on ze na pristrojovku aj s papiermi a ze predajca co mi mal auto odovzdat si ich mal prebrat aj s klucami. A tak ma napadlo ze ci to strknutie co mi pripadalo ako kluce niesu naozaj moje kluce. Pokial tam bude tak bude vsetko v poriadku. Ked nie tak budu musiet dat novy defenlock a to uz bude trochu na PRD. Ako ho daju vonku? Mna len zaujimalo aky tazky je pristup ku ventilatoru alebo radiatoru, ked sa suchli niekde dole , lebo v servise radiator a ni ventilator este na faceliftovanej Fabči este nemenili tak nech im poradim co najjednoduchsie vyndaji ven.. Predca len mat tyzden stare auto a rozoberat na nom celu pristrojovku je riadne na .... Neni to uz take ako za nova zacne vrzat atd. Zaujimaju ma hlavne radi kto to uz robil. VDAKA.

Vloženo (editace)

A prečo by si jim radil? Jsou značkáč? Jsou! Mají na všecko mít patřičný školení? Mají! Tak snad mají i tu tak top secret tovární dílenskou příručku, jak se ta věc dělá - a Ty se o to vůbec nemusíš starat, JAK ONI SI S TÍM PORADÍ - TO JE ČISTĚ JEJICH DŽOB... a jejich průser, pokud to neznají nebo nedokážou udělat... záruka Tobě padnout nesmí a pokud bude po půl roce v palubce něco "vŕzgat", máš plné právo na reklamační opravu ZADARA!!! Prostě se s nima neser a nechej je, ať si to vyžerou do dna...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Vloženo

No jasne. Ja len ze este mi nikdy nikto na moje auta v servisoch nic nerobi aby som nebol pri tom az na novu Fabču a tak to aj dopadlo. Som na auta dost zatazeni. A to ci to bola Felicia atd..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...