Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ČAU,CHCI SE ZEPTAT SKUŠENÝCH JAKÝ MÁ VLIV LAMDA SONDA NA SPOTŘEBU JELI POMALU K.O?JE MOŽNÝ ŽE S SPOTŘEBA O TROCHU ZVÍŠÍ?A PŘI STUDENÝCH ROZJEZDECH MÁ AUTO MÍRNĚ KOLÍSAVÉ OTÁČKY.DĚKUJI ZA ODOVĚDI..

Stacilo by hledat, nez zakladat nove tema :feve:

Jasne ze to ma na to vliv, kldine ti to bude zrat o nejaky litr vic a auto nepojede jak ma, bo ridici jednotka bude mit spatne informace, a nebude palivo davkovat idealne.

• Autor

DÍK ZA ODPOVĚD..HLEDAL JSEM TOHLE TÉMA A BOHUŽEL ASI HLEDÁM ŠPATNĚ..

to asi jo, páč jen na slovo lambda mi to vrátilo 90 výsledků hledání jen v sekci motor, F I a jen jsem to zběžně prohlédl podle názvů témat a určo by se tam nějaký totožný našel, takže hledat, jinak to bude za varování.

• Autor

MÁM JEŠTĚ MALOU PROZBU,PŘÍJDE MI ŽE MÁM V URČINEJCH RYCHLOSTECH VYŠŠÍ OTÁČKY NEŽ BY MĚLI BEJT,NAPŘ..KOLEM DEVADESÁTKY MÁM UŽ TŘI TISÍCE A KOLEM STODVACETI UŽ TŘI A PUL,DÍK ZA ODPOVĚDI JAKÉKOLIV,MYSLEL JSEM JESTLI TO NENÍ TOU VADNOU LAMBDOU DÍK.

Co treba zaradit 5ku. Ne vazne, ja mam kolem 3tis ot.min na tachometru kolem 110km/h +- pokud se nepletu, samosebou na 5rychlost.

Ale to preci nemuze nijak souviset s lambdou ci necim jinym. Ber to tak, ze prevody nijak nezmenis, leda ze by ti ukazoval spatne otackomer nebo rychlomer, pak by to mohlo byt matouci ;)

No 3000 ot. u 90km/h odpovida spis 1.2 HTP 40kw .. asi mas spatne serizeny otackomer :palec2: Teda pokud jde zmrvit jeho serizeni a nebo tachometr spatne ukazuje rychlost? Lambda na to nema zadny vliv :)

• Autor

DÍKY.

• 3 týdny později...

při 140km/hod mám 4.000 ot. takže si také myslím, že je to OK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.