Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak takhle bylo v Č. Budějovicích v neděli dopoledne. Čidlo mám stejně jako cosby pod parapetem. Jinak podobný počasí je tady už 14 dní. Ještě že sem letos nejel k moři, na Lipně bylo suprově.

post-18-1154018063.jpg

Vloženo

Dnes v Praze.

Teď je 19:00 a venkovní čidlo ve stínu ukazuje 35.7°C a domácí teplota je 31.5°C. Doma (rodinný domek) celý den otevřená okna a dveře ale nepomáhá to. Teplota klesne pod 30°C až někdy ve 22 hod.

Co se týká venkovní teploty přes den, tak máme čidlo pod zateplenou polystyrenovou omítkou (5 cm) a někdy kolem 16 hod teplota na displeji vyleze i na 55°C

Vloženo

Fílo,nic proti,ale děláš chybu.Já větrám napno ráno a celý den potom zavřená okna-nebo jen mírně větračku.prostě ten teplý vzduch nepouštím dovnitř a mám okolo 28 doma

Vloženo

U nás to nepomáhá, jelikož v 1. patře jsme z části pod plechovou střechou a ta když se rozpálí, je doma nesnesitelně.

V přízemí, v garáži, ve sklepě je všude OK, a to se tam nemusí ani větrat.

Host Guest_iceman
Vloženo

Pred 6ti tydny jsem odjel z CR a nestacim se divit, jaky pekny pocasi tam je... Az se vratim, tak urcite zacne prset

Vloženo
Pred 6ti tydny jsem odjel z CR a nestacim se divit, jaky pekny pocasi tam je... Az se vratim, tak urcite zacne prset

déšť je hlášený hlavně na sobotu, ale pak má teplota letět opět nahoru

Vloženo

Teď je skoro 9 večer a teplota doma je 31°C - pouze o 0,5°C nižší než v 19 hod.

Čidlo na fasádě ukazuje 29,9°C (v 19 hod. bylo 35,7°C) a teploměr na zahradě ukazuje 30,2°C.

Vloženo

Já každý odpoledne dělám na stavbě a poslední týden mám dovču a makám každej den od 6 do 21 bez přestávky,tak vím co je teplo. Zároveň mě dělají pokrývači střechu a těm opravdu nezávidím. Jinak bydlím na Mikulovsku což je nejteplejší část ČR.

Vloženo

Já mám v ložnici stropní ventilátor.Můžu vřele doporučit.Bez toho bych se nevyspal.Poprvé jsem to na vlastní kůži poznal v HR,kde byl pokoj bez klimy ale s tímto ventilatorem a jak jsem přijel dom,okamžitě jsem ho kupoval.Fakt paráda a tichoučký

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...