Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar,

Z vodicovych dveri idu do karoserie pod gumovym krytom nejake kable...su to dva vacsie konektory a jeden maly. Niektore z tych kablikov su z mikrospinaca v zamku dveri, ktory signalizuje otvorene dvere. Neviete nahodou, ktore dva by to mohli byt ?

To by sa mi celkom zislo, lebo by som si chcel spravit novy dverny spinac, ako to tu niektori popisovali, akurat neviem, kam ho pripojit a nechcem nieco skratovat.

Moc by to pomohlo. Dik.

Tak takhle to nejde,signál otevřených dveří jde po datovém vedení,musíš natáhnout solo drát od spínače.

Aku máš výbavu a ročník auta ?

• Autor

... rocnik 2000. Vybava Comfort...central s DO, el. okna vpredu.

Ja som si aj myslel, ze to musim prepojit priamo na vodice mikrospinaca, ale v predoslej diskusii ...

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9156&st=0

....mi ktosi odpisal, ze nie, ze to staci pripojit na vodice, co idu z dveri do komfortnej jednotky....

ale nezdalo sa mi to, preto som si to chcel overit

Určite ho nájdeš na RJ BSG, konektor XS4 pozícia 6 a odtiaľ si ho prípadne vysleduj do dverí. ( Mal by ísť do hnedej svorkovnice poz. 2 - toto ale nemám overené)

Koldo: nemas nahodou fotku toho konektoru XS4??? Nevim jak vypada a nerad bych neco pohnojil... (Chystam montaz rele denniho sviceni) ;)

Fotku nemám. Na BSG sú konektory pekne pooznačované a aj pozície pinov na konektore sú označené.

Aký signál chceš ťahať z XS4?

Koldo: Mel by to byt modry drat - pozice 9... Takze je to dobre oznacene???

Signál od nabíjení, že. Jo, je to dobře označené a myslím, že v tom XS4 je jenom jeden modrej. Najdeš to vpoho.

Signál od nabíjení, že. Jo, je to dobře označené a myslím, že v tom XS4 je jenom jeden modrej. Najdeš to vpoho.

Mělo by to byt ono... Doufam, ze to nepo.... Jeste jsem nesehnal vypichovaky, takze to je jedina vec , ktera mne brzdi... Strojvudce - diky za uklidneni -_-

Kým som nemal prístup k vypichovákom používal som malú ihlu - celkom dobre to ide aj s ňou. Ideálne je upevniť ju do nejakého držiaka.

Keď vytiahneš konektor, krajné pozície sú pekne označené číslom, takže sa nemôžeš pomýliť.

Koldo: diky -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.