čenda85 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Zdravým tady všechny příznivce Škodovek.Jsem tady nový a hlavně z důvodu že si už nevím rady.Svítí mi kontrolka motoru a EPC.Na diagnostice mi to ukáže chybu závady 17566 a 16785. Když kouknu do VIS3 tak mi to postup odstranění nenajde.Nevíte jak tyto chyby odstanit?děkuji všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 16 785 - Průchod systémem recirkulace spalin příliš malý ... můžee souviset s EGR ventilem 17 566 - nevím, ale vzhedem k tomu že chyby okolo (17565 a 17568) souvisí se sacím potrubím, podíval bych se zda máš dobře nasazen airbox, jestli nepřisává vzduch k EPC ještě prověř činnost brzd.světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čenda85 Vloženo 3. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 (editace) Moc ti děkuju vše vyzkouším a uvidím. Editováno: 3. Listopad 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.