Přejít na obsah

čenda85

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení čenda85

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak jsem dneska dal nové relé 460 a elektrickou část spínací skříňky. Je to stále stejné. Napadá mě zda by to nemohl dělat samostatný řídící jednotka palubní sítě pod přístrojovkou. Moc děkuji za nápady.
  2. To jsem také přehodil za to původní 458 co jsem měnil v releovém boxu v motorovém prostoru. Dneska ráno jsem málem neodjel ze školky když jsem vezl syna. Jen k té kabeláži. žádný svazek jsem nerozmotával. jen jsem se podíval zda není někde zelený prášek z oxidace. Už opravdu nevím. Dneska startér otočil jednou a cvak relátka, pak po 2 vteřinách zase otočil motorem a cvak. Vypnul jsem zapnul klíček a baterka mohla motor urvat ale zase to nechtělo chytit a jen točil, protože neprobliklo žhavení = asi čerpadlo v nádrži neseplo. Jsou zde 3 metody startování. jedna to že naběhne kontrolka žhavení ale do polohy startování se motor sotva otočí, nebo druhá je že žhavení nenaběhne ale startér točí s motorem jak blázen a nebo že naběhne kontrolka a v pohodě natočím.
  3. moc bych Vás chtěl poprosit o radu ohledně mého problému na Altee r.v. 2005, tdi 77kw. Vím že to je škoda forum ale mělo by to být z koncernu stejné. Stává se mi, že auto nastartuju a občas během cca 3-5 vteřin chcípne. zapnu opětovně zapalování a neproblikne žhavení. Až na několikátý pokus problikne a pak normálně nastartuje a auto jede v pohodě. Občas se mi také stane že když pustím zapalování, relátko sepne žhavení a vypne, když však hned nestartuju tak párkrát se mi stalo že žhavení opět zaplo a vyplo. Nebo se mi stane to že vše naběhne, ale když chci startovat tak motor točí jak když je vybitá baterka, pouze se překulí a nic. když vypnu a zapnu tak pak natočí v pohodě. Na diagnostice mi to vyhazuje pokud se to stane závadu - 19781 - power supply terminal 15 v motorovém prostoru jsem všechny kostry pročistil. vizuelně překontroloval svazek od boxu, pod baterkou až ke konektorům řídící jednotky. dokonce jsem natáhnul ještě jednu kostru od baterky přímo na motor. dal jsem nové relé 458 v pojistkovém boxu v motorovém prostotu. už si nevím rady. Může to třeba dělat spínačka? protože mě zaráží, že to žhavení se pustilo znova když jsem hned nestartoval. Za všechny rady moc děkuji.
  4. Zdravým tady všechny příznivce Škodovek.Jsem tady nový a hlavně z důvodu že si už nevím rady.Svítí mi kontrolka motoru a EPC.Na diagnostice mi to ukáže chybu závady 17566 a 16785. Když kouknu do VIS3 tak mi to postup odstranění nenajde.Nevíte jak tyto chyby odstanit?děkuji všem za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...