Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

za účelem koupě Osram Night Breaker doporučuji navštívit Bauhaus, ten kdo chce ušetřit, nechť ať si pořídí druhovýrobu - Hammer - červená krabička ukrývá Osram Silverstar a modrá pak Osram CoolBlue - to nedoporučuji, dálkové světlo ok, tlumené slabé, zvlášť ve světlometech s nečirou optikou a za deště

Vloženo

Přečti si tohle téma, je tedy i něco o reklamacích. Já jsem ještě tedy žádnou žárovku nereklamoval, ale příště to udělám, podle těchto příspěvků je to docela jednoduché a vždy to vyjde. :)

Vloženo

Čauky, tak jsem zrovna taky koupil OSRAM NIGHT BREAKER. Večer až se vrátím z práce tak dám info. A jaké žárovky používáte do mlhovek? V poslední době je u nás mlha téměř každý den.

Vloženo

Tak jsem mile překvapen, sice na tlumená neni ten rozdíl až tak velký oproti klasice, ale na dálková super. Uvidím ještě jaká je životnost, ale mě bohatě stačí když půl roku vydrží. Za tu viditelnost to stojí.

Vloženo

Tak philips bluevision sly cca po 5 mesicich do kytek, tak jsem koupil Osram nigktbreaker a musim rict ze jsme prijemne prekvapen.Sviti o dost lip,hlavne na vode.

Vloženo
Ahoj, omlouvám se jestli to tady už někde je. Jaké máte zkušenosti s uplatňováním záruky na žárovky, reklamoval jste někdo a s jakým výsledkem?

Pokud to koupíš v nějakém velkém obchodáku Bauhaus, Tesko.....

Tak reklamace proběhne podle zákona. Já jsem jedu sadu reklamoval 2x když prdla žárovka a naposled mi vrátili prachy koupil jsem novou sadu. Za rok prdla reklamace vrátili prachy. Takže jsem měl 3 roky ty žárovky defakto jen půjčené lol

V nějakém internetovém obchodě tě většinou pošlou doprdele.

• o 2 týdny později...
Vloženo

mam OI r.v.2000 povodne ziarovky su onicom / cital som to aj recenziach ze OI slabo svieti / chcem ich vymenit no nechcem nic specialne len aby silnejsie svietili ... co by ste mi poradili ... pocul som ze ttie silnejsie sa castejsie resp. rychlejsie vypaluju ... ake teda a odkial ??? dakujem

Vloženo (editace)

áno,máš tam H4-ky a o 50% väčšiu svietivosť má osram-silverstar. teraz som kupoval v NR Night Breakery a cena bola cca. 380sk za pár ;) .

Editováno: , autor: Laci L&K
Vloženo

NB svietia lepšie za každého počasia ale na úkor životnosti,SS vydržia podstatne dlhšie. ja ich(NB) nahadzujem na jeseň a vydržia do jari a potom SS, predsa len cez zimu potrebuješ vidieť lepšie-dážď,sneh,hmla...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...