Laci L&K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 určite budeš spokojný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 trebaa po vymene nastavit aj svetla ... zvolim tie osram silverstar h4 a dam vediet ako som spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 niekto tvrdí,že áno ale počas mojej praxe-18rokov vodič z povolania, som svetlá po výmene žiaroviek nemusel nastavovať ani raz a to si na svetlách dosť potrpím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fireball Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Po zkusenostech s Osram NightBreaker (2x mi vydrzely cca 2 mesice, to u me neni polovicni, ale desetinova zivotnost) a Philips X-Treme (6. mesic a drzi) budu i priste volit Philips. Subjektivne nemyslim, ze by NB svitily nejak vyznamneji lepe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Invius Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Chlapy, zjistil jsem, že se Philips nějak stahuje z hypermarketů a obi, baumaxů atd. Nevíte, kde by se ještě daly sehnat? Jo a ještě jedno slovo do pranice- jezdím s philips night guidea naprostá naprostá spokojenost. Jednou jsem zkusil osram silverstar,tuším- jsou to ty nejopěvovanější osramky- svítily o něco líp, než philips, ale jenom o 4% a životnost byla tak třetinová oproti philipskám. Odešli mi za měsíc a půl!!! philips bez problémů í měsíců PHILIPS FOREVER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FackXxX Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Tak mi už jedna OSRAM NIGHT BREAKER odešla. Neměl jsem jí tam ani měsíc, ale uznali to a dali mi novou. Jinak spokojenost svítí krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 a to vás sere když odejde po půl roce a máś ji v záruce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 tak som si kupil tie osram silverstar h4 este si musim dat nastavit svetla tie bolo uz treba nastavit predtym v pondelok idem do servisu a uvidime vysledok zatial mam z toho celkom dobry pocit no nic prevratne to nieje mozno je to zapricinene ze mam zle nastavene svetla ... ale je to urcite plus ako tie co som tam mal original ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaviernaidoo Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tak jsem měnil prasklou Philips Night Guide na Octávce za novou-životnost byla 4 roky(takhle dlouho mi ještě žádná halogenka nevydržela), druhá žárovka ještě držela ale měla už trošku nižší svítivost.Soudím subjektivně při svícení na zeď z pár metrů,také modré a žluté světlo bylo po čtyřech letech provozu méně výrazné, takže jsem vyměnil radši obě) Kupoval jsem na německým e-shopu.Cena 11,39 EUR/1 kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Včera jsem viděl v prodejně Halfords jejich žárovky Halfords +50%, mají nyní akci +1 zdarma za 400,-. Máte někdo zkušenosti s těmito žárovkami? Jak svítí a hlavně jestli neodejdou brzy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Hosi taky dam vetu do pranice.kamarad si koupil osram night brake.sviti pekne ale za 2mesice praskla jedna a ta druha za14dni po te prvni.druhej kamos koupil to nej co uvadi v testech ani nevim co to je presne a dal za ne 600kc.sory za Ot,ale ja nejsem blbej dat do toho takovy love kdyz vsichni nadavaji jak praskaji.tak jsem koupil v autokelly zarovky starline modry a +50%a bomba.staly 80kc jedna a maji mirne modry nadech.jinak sviti do bila krasne.mam je 3mesice a no problem.az praskne koupim za80k novy.muj nazor je ten ze ty drahy sviti pekne,nekdy i jak ty levne,ale vydrzi hov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Myslím, že jistota je Osram Silverstar, mám je už rok a čtvrt a pořád svítí parádně a až prasknou, tak si asi koupím zase ty Silverstary, když ti NB tak hoří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Ja som skusal tiez NightBreaker, ale ked mi praskli obi dve /samozrejme učtenku som vyhodil :-( / dal som zase Silverstar. Nesvieti tak bielo, ale zda sa mi, ze svieti lepsie. a ostanem pri nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Chlapy, zjistil jsem, že se Philips nějak stahuje z hypermarketů a obi, baumaxů atd. Nevíte, kde by se ještě daly sehnat?Jo a ještě jedno slovo do pranice- jezdím s philips night guidea naprostá naprostá spokojenost. Jednou jsem zkusil osram silverstar,tuším- jsou to ty nejopěvovanější osramky- svítily o něco líp, než philips, ale jenom o 4% a životnost byla tak třetinová oproti philipskám. Odešli mi za měsíc a půl!!! philips bez problémů í měsíců PHILIPS FOREVER! Že by někde tady??? http://www.google.cz/search?hl=cs&q=au...=Hledat&lr= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Taaak, ja dneska vymenil zarovky a dal jsem Elty +30%. Jsem zvedavy, jak dlouho to vydrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Elty vydrzi vecnost Jako vazne, bez ironie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Já mám na svém auti H4 Philips BlueVision už rok,a zatím v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Čus kluci! Nemáte někdo zkušenosti se žárovkami Bosch, třeba Xenon Blue, Daytime, Plus 50/60 Extralife? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) Invius: nebo zkus servis tam určitě mají ve vitrínce nějaké kousky!! Editováno: 13. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Na jaro chystám, že si koupím Philips BlueVision cena je sice trochu mazec, ale udělat radost i chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Čus kluci!Nemáte někdo zkušenosti se žárovkami Bosch, třeba Xenon Blue, Daytime, Plus 50/60 Extralife? Dík. Ahoj, koncem října 08 jsem dával nový žárovky Bosch - Xenon Blue a naprpstá spokojenost. Svítí skvěle a pěkně bíle s lehkým nádechem do modra. Opravdu můžu jen doporučit ... Kámoš mi sehnal pár za 250,- , tak jsem si je tam šoupnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ahoj, koncem října 08 jsem dával nový žárovky Bosch - Xenon Blue a naprpstá spokojenost. Svítí skvěle a pěkně bíle s lehkým nádechem do modra. Opravdu můžu jen doporučit ... Kámoš mi sehnal pár za 250,- , tak jsem si je tam šoupnul.... Tak za tu cenu bych je bral také! Tak je zkusím a uvidím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak za tu cenu bych je bral také! Tak je zkusím a uvidím! Mohu je jen doporučit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 exzistuje H4 ktory svieti do biely od osram (NB/SS) alebo ina znacka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj, tak jsem včera měnil žárovky, v levém světle jsem měl HELLA a v pravém Bosch . Vyměněno za OSRAM Silverstar = změna teda jako je, votom žádná, ale jsem zvědav jak to bude až bude silnice mokrá....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.