Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

na patici je OSRAM BILUX 64193NBR..

Tak to mam asi dobre.Ja uz mit bobky,ze mi prodali nejake jine .

Upraveno od maros

• 2 týdny později...

za účelem koupě Osram Night Breaker doporučuji navštívit Bauhaus, ten kdo chce ušetřit, nechť ať si pořídí druhovýrobu - Hammer - červená krabička ukrývá Osram Silverstar a modrá pak Osram CoolBlue - to nedoporučuji, dálkové světlo ok, tlumené slabé, zvlášť ve světlometech s nečirou optikou a za deště

Ahoj, omlouvám se jestli to tady už někde je. Jaké máte zkušenosti s uplatňováním záruky na žárovky, reklamoval jste někdo a s jakým výsledkem?

Přečti si tohle téma, je tedy i něco o reklamacích. Já jsem ještě tedy žádnou žárovku nereklamoval, ale příště to udělám, podle těchto příspěvků je to docela jednoduché a vždy to vyjde. :)

Čauky, tak jsem zrovna taky koupil OSRAM NIGHT BREAKER. Večer až se vrátím z práce tak dám info. A jaké žárovky používáte do mlhovek? V poslední době je u nás mlha téměř každý den.

Tak jsem mile překvapen, sice na tlumená neni ten rozdíl až tak velký oproti klasice, ale na dálková super. Uvidím ještě jaká je životnost, ale mě bohatě stačí když půl roku vydrží. Za tu viditelnost to stojí.

Tak philips bluevision sly cca po 5 mesicich do kytek, tak jsem koupil Osram nigktbreaker a musim rict ze jsme prijemne prekvapen.Sviti o dost lip,hlavne na vode.

Ahoj, omlouvám se jestli to tady už někde je. Jaké máte zkušenosti s uplatňováním záruky na žárovky, reklamoval jste někdo a s jakým výsledkem?

Pokud to koupíš v nějakém velkém obchodáku Bauhaus, Tesko.....

Tak reklamace proběhne podle zákona. Já jsem jedu sadu reklamoval 2x když prdla žárovka a naposled mi vrátili prachy koupil jsem novou sadu. Za rok prdla reklamace vrátili prachy. Takže jsem měl 3 roky ty žárovky defakto jen půjčené lol

V nějakém internetovém obchodě tě většinou pošlou doprdele.

Příště si to budu pamatovat kde mám nakupovat. Kupoval jsem to v jedné malé mototechně. Až praskne tak uvidím jestli jí vezmou zpět nebo ne, ale určitě by měli

Ma nekdo zkusenost s night breaker v h3 do mlhovek ?

• 2 týdny později...

mam OI r.v.2000 povodne ziarovky su onicom / cital som to aj recenziach ze OI slabo svieti / chcem ich vymenit no nechcem nic specialne len aby silnejsie svietili ... co by ste mi poradili ... pocul som ze ttie silnejsie sa castejsie resp. rychlejsie vypaluju ... ake teda a odkial ??? dakujem

andrew25

skus osram silverstar h4

Ma nekdo zkusenost s night breaker v h3 do mlhovek ?

mám dojem,že v H3-ke ich nerobia.

to andrew25: tu máš test vybraných výrobcov žiaroviek

post-11311-1227904411_thumb.jpg

mam 1.6 55kw nie som si isty ci mi tam idu zrovna H4 ... takze tie OSRAMY by mali byt OK?

zda sa mi ze mi ponukali tiez osramy a mali mat do plusu 5O% svietivost ... cena 350.-sk

áno,máš tam H4-ky a o 50% väčšiu svietivosť má osram-silverstar. teraz som kupoval v NR Night Breakery a cena bola cca. 380sk za pár ;) .

Upraveno od Laci L&K

a ktore z tych dvoch by si mi odporucil resp. aky je nich rozdiel?

NB svietia lepšie za každého počasia ale na úkor životnosti,SS vydržia podstatne dlhšie. ja ich(NB) nahadzujem na jeseň a vydržia do jari a potom SS, predsa len cez zimu potrebuješ vidieť lepšie-dážď,sneh,hmla...

a tie osram silverstar h4 svietia o dost lepsie ako tie co su tam original?

to určite ;) .

takze rozdiel tam bude no asi zvolim tie osram silverstar h4 nechce sa mi zase kupovat ziarovky len na sezonu snad vydrzia aspon rok ... a budu lepsie svietit ako original

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.