turbokar Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 na patici je OSRAM BILUX 64193NBR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) Tak to mam asi dobre.Ja uz mit bobky,ze mi prodali nejake jine . Editováno: 25. Říjen 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Je to dobrá cena : http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-osram...r-par-s14753569 akorát nevím jestli platí ta 430,- nebo 361,- ... budu je brát osobně, mám to kousek od baráku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Taky Brno : http://www.e-light.cz/svitidlo/151918/35806MYIYLC/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 za účelem koupě Osram Night Breaker doporučuji navštívit Bauhaus, ten kdo chce ušetřit, nechť ať si pořídí druhovýrobu - Hammer - červená krabička ukrývá Osram Silverstar a modrá pak Osram CoolBlue - to nedoporučuji, dálkové světlo ok, tlumené slabé, zvlášť ve světlometech s nečirou optikou a za deště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ahoj, omlouvám se jestli to tady už někde je. Jaké máte zkušenosti s uplatňováním záruky na žárovky, reklamoval jste někdo a s jakým výsledkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Přečti si tohle téma, je tedy i něco o reklamacích. Já jsem ještě tedy žádnou žárovku nereklamoval, ale příště to udělám, podle těchto příspěvků je to docela jednoduché a vždy to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FackXxX Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Čauky, tak jsem zrovna taky koupil OSRAM NIGHT BREAKER. Večer až se vrátím z práce tak dám info. A jaké žárovky používáte do mlhovek? V poslední době je u nás mlha téměř každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FackXxX Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak jsem mile překvapen, sice na tlumená neni ten rozdíl až tak velký oproti klasice, ale na dálková super. Uvidím ještě jaká je životnost, ale mě bohatě stačí když půl roku vydrží. Za tu viditelnost to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak philips bluevision sly cca po 5 mesicich do kytek, tak jsem koupil Osram nigktbreaker a musim rict ze jsme prijemne prekvapen.Sviti o dost lip,hlavne na vode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ahoj, omlouvám se jestli to tady už někde je. Jaké máte zkušenosti s uplatňováním záruky na žárovky, reklamoval jste někdo a s jakým výsledkem? Pokud to koupíš v nějakém velkém obchodáku Bauhaus, Tesko..... Tak reklamace proběhne podle zákona. Já jsem jedu sadu reklamoval 2x když prdla žárovka a naposled mi vrátili prachy koupil jsem novou sadu. Za rok prdla reklamace vrátili prachy. Takže jsem měl 3 roky ty žárovky defakto jen půjčené V nějakém internetovém obchodě tě většinou pošlou doprdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FackXxX Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Příště si to budu pamatovat kde mám nakupovat. Kupoval jsem to v jedné malé mototechně. Až praskne tak uvidím jestli jí vezmou zpět nebo ne, ale určitě by měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Ma nekdo zkusenost s night breaker v h3 do mlhovek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 mam OI r.v.2000 povodne ziarovky su onicom / cital som to aj recenziach ze OI slabo svieti / chcem ich vymenit no nechcem nic specialne len aby silnejsie svietili ... co by ste mi poradili ... pocul som ze ttie silnejsie sa castejsie resp. rychlejsie vypaluju ... ake teda a odkial ??? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 andrew25 skus osram silverstar h4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ma nekdo zkusenost s night breaker v h3 do mlhovek ? mám dojem,že v H3-ke ich nerobia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 to andrew25: tu máš test vybraných výrobcov žiaroviek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 mam 1.6 55kw nie som si isty ci mi tam idu zrovna H4 ... takze tie OSRAMY by mali byt OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 zda sa mi ze mi ponukali tiez osramy a mali mat do plusu 5O% svietivost ... cena 350.-sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) áno,máš tam H4-ky a o 50% väčšiu svietivosť má osram-silverstar. teraz som kupoval v NR Night Breakery a cena bola cca. 380sk za pár . Editováno: 28. Listopad 2008, autor: Laci L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 a ktore z tych dvoch by si mi odporucil resp. aky je nich rozdiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 NB svietia lepšie za každého počasia ale na úkor životnosti,SS vydržia podstatne dlhšie. ja ich(NB) nahadzujem na jeseň a vydržia do jari a potom SS, predsa len cez zimu potrebuješ vidieť lepšie-dážď,sneh,hmla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 a tie osram silverstar h4 svietia o dost lepsie ako tie co su tam original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 to určite . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 takze rozdiel tam bude no asi zvolim tie osram silverstar h4 nechce sa mi zase kupovat ziarovky len na sezonu snad vydrzia aspon rok ... a budu lepsie svietit ako original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.