Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Artigasi dej se pozor ať ti kuny nevyžerou motor. :kol-29:

Abych vysvětlil Mikovy narážky na mé oblečení. Opravdu nejsem pomatený šílenec, jak mě tady prezentuje. Mike jen použil to, co jsem mu řekl do telefonu a na jednom nejmenovaném serveru po té, co se zase navezl do mé motorizace. :rolleyes: Zeptal jsem se, kde má lopatičku, ony kalhoty a hlavně vidle. Mike byl mojí otázkou udiven a aby si zachoval v hovoru převahu, namítal něco v tom smyslu, že kalhotky nosí jen krteček a ženské. Tak jsem tedy upřesnil, že to je obvyklá výbava trpaslíka, on že se nazývá konkrétně Rejpal. :_icon_smich2:

Celý den dělám domácí úkoly do školy. To je hrozné, už 32 let!

Upraveno od Tygrik

Dnes jsem měl perný den. Antivir s O2 není ještě vyřešen, v práci fofr a blázinec. Včera jsem šel spát dnes v 00:15...A kocour Adolf se opět předvedl. Jel jsem do Prostějova zjišťovat, kolik mě přijdou francouzské hole. Když jsem vjížděl do průjezdu, Dolfi už čekal. Musel jsem zastavit na dvoře, protože mi v garáži spadl smeták a kocour nelenil a vlezl mi pod auto. Ani pod nátlakovými akcemi, ani pod pohrůžkou, že jestli nevyleze do minuty, tak zabiji první rukojmí, nevystrčil ani čumák. Takže na řadu přišel ten spadený smeták. :kol-129:

Co mě ovšem znervóznělo, byl zápach z motorového prostoru. Zatím jsem nepřišel na to, co to bylo. <_< Pro Mika: TO asi ne.. ;)

Upraveno od Tygrik

Napadají mě dvě věci, ale ty radši nebudu publikovat.

Zdravím maroda a už ať má Tygřík všechny čtyři packy v cajku :)

Po pár dnech odmlky, potvrzuji, že žiji. Tlapa celkem dost bolela, takže jsem byl rád, že jsem rád. Potvrzuji Mikova slova, že se 3 týdny nikam nepodívám. Co se týká námitky sviště Saviště na jiném vlákně, mám kolem sebe spoustu příkladů nedočkavých pacientů, kteří teď mají problémy. Chci se vrátit celkem do normálu i se sportem, takže raději budu trpělivý, než abych pak měl komplikace. ;) Jinak mám Yetiabsťák. :kol-26: Děkuji všem za podporu, milé telefonáty a sms. Mooooc mě to potěšilo. :)

Upraveno od Tygrik

Tygříku jaký sport myslíš? Honění za ženskýma? :D Víš jaký to je každý den usedat do Yetíka, otočit klíčkem, nastartovat motor, zařadit rychlost, šlápnout na plyn a jet. To je slast :D A každý jen hledí jaký pěkný auto to jede. Koupíme ti malýho plyšovýho Yetíka aby ti nebylo smutno :D

Včera měl jeden nejmenovaný Artigas narozeniny, takže dodatečně vše nejlepší, hodně šťastných kilometrů s Tulákem, spoustu řízků s bramborovým salátem a hlavně žádnou kunu pod motorovým krytem! :kol-47: A nevím, zda mám taky popřát, aby salát za kloboukem nezvadl... Taky mě napadá, že by někdo mohl napsat novou písničku. O myslivci s pérem za kloboukem již existuje, ale o Artigasovi se salátem za kloboukem nikoli. A případně ji věnovat Artigasovi na srazu. :D

Upraveno od Tygrik

• 3 týdny později...

Nevíte někdo co je s Tygříkem? Nějak nekomunikuje

Neboj Miku žije. Dokonce jsem ho viděl minulý týden a včera jsem byl u GoGína na chalupě a ten říkal že ho doktoři nahání na rotoped.

V Plumlově náš Tygřík žije, pacinku si kurýruje. :kol-28:

Ano vím kde je jeho klec, ale nereaguje na vzkazy. Tak mám obavu jestli ho už ženský nedohnaly k šílenství. kol117

Na ty asi nemyslí, nedohnal by je. Jedině že by je majznul holema než by nabraly rychlost a pak se na ně "vrhl".

To je celý on

Ahoj kluci, ano žiji, ale nějak nestíhám komunikovat. Pracoval jsem doma přes vzdálenou plochu a v pondělí opět po 3 týdnech zavítal osobně do práce. A to jsem neměl dělat! :wacko::kol-64: Navíc nejsem moc dobře naložen, protože je to poprvé, co mě rehabilitační cvičení štve a připadám si jako při pátém stupni středověkého mučení. :kol-22:

Jen si to užij Tygříku, já mám takový starosti pořád. Máš se léčit a ne pracovat!!!

Vždyť už se ti po práci muselo stýskat. Vydrž prťka, vydrž. :kol-28:

Ano přátelé, Tygřík žije a dokonce už jezdí svým Yetíkem.Dnes jsme se setkali u OBI v Prostějově.Je už vcelku fit,ještě pár rotopedů a už nebude muset mačkat spojku berličkou.Tak že Tygře snaž se,Křemenec Tě čeká!

Už to nemohl vydržet. Ať mu to koleno nerupne. :D

Jj, nemohl. :kol-147: Ten Yetiabsťák byl hrůza. :kol-128: A jsem rád, že jsem viděl Goga. :) Artigasovi vržou dveře a já vržu celý, tak nevím, zda mi v autě taky něco nevrže. Artigasi, nedělá to vrzaní schválně kuna, aby Tě vytočila (nemyslím ta plyšová)? Možná vrže na housle a navedl ji Tvůj nezvedený šéf, aby Ti vrzala na nervy. :D Jinak jsem se dnes dozvěděl, že Yeti je jedno z nejošklivějších aut. :huh::( Takže sečteno a podtrženo, jsem se těšil do nejošklivějšího auta. Je to jako s ženskýma (že Miku?). Tomu se líbí taková, jinému jiná. ;)

Upraveno od Tygrik

JJ, máš recht Cecilko

S potěšením konstatuji, že Tygříkovi se už vrací humor, neboli šťáva. A to vidím mooooooooc rád!

Až ho začnou holky honit, tak ho přejde humor :D

• Autor

Chladnou hlavu zachovám, vždyť kun tu více mám, ale kdesi v duši lito mi je, že jedna kuna už nežije. Šofér z cizí firmy se mi pochlubil, že jednu svým autem právě zneškodnil.

O starost míň :D

• 3 týdny později...

No já ke své lítosti zneškodnil asi zajíce. V kopci do Malého Hradiska mi pár metrů před čumákem vyběhl z příkopy a vlítl přímo do boku spojleru. Bylo to tak blízko, že jsem nestačil ani zareagovat, pohnout volantem, nebo přibrzdit. Ve zpětném zrcátku jsem viděl, jak se zamotal a vběhl do lesa. Rozhodilo mě to. :(

Pokud Tě to Artigasi potěší, kunu jsem viděl ve čtvrtek kolem 21:30 v Prostějově na rušné Plumlovské ulici, když jsem se vracel domů. Přebíhala přes silnici ze sídliště směrem k Penny marketu. Hned jsem si na Tebe, Artigásku vzpomněl! :kol-28: Jo a penál na housle neměla, takže tato kuna nevrže! :D

Yeti absťák jsem definitivně zahnal ve středu. Původně jsem jel na kontrolu k lékaři do Přerova. Po příjezdu visela v ordinaci cedulka "Z důvodu nemoci se dnes neordinuje". Rozmrzelý jsem se vydal za dětmi na škole v přírodě. A jelikož jsem si v práci ve spěchu místo blbě zapsal (zaměnil název ubytovacího zařízení a obce - Kopřivná), tak jsem se opravdu projel. V garáži jsem měl na tachometru 303km, průměrnou rychlostí 56km/h, průměrnou spotřebu 7,4l/km. Jo Miku, bez navigace. :kol-28: Horské cestičky jsem si vysloveně užíval. :)

Upraveno od Tygrik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.