Publikováno Červenec 27, 200619 r ahojky všem co vlastní nádherné auto jako je SKODA OCTAVIA. Muže mi prosím nějaký borec který rozumí těmto autum poradit jak se dají seštelovat panty u dveří řidiče. Při zavírání mi jdou totiž trochu dolu a mám už odřený práh u auta.Tak bych je chtěl trochu přizvednout.Díky všem za odpověd.
Červenec 27, 200619 r Bohužel musíš shodit vrch palubky,je tam schován jeden šroub,který je potřeba povolit,nebo to udělat jednodušeji a to,povolit vrchní pant u dveří a spodní na dveřích podložit.Já tam dal asi 1mm podložku
Červenec 27, 200619 r A nebo dat novej pant bud vrchni nebo spodni Jestli ma to auto objetou zemekouli nebo to nekdo nemazal tak ty panty docela trpy a byvají vydrene a volne
Červenec 27, 200619 r stejnej problem,řidič i spolujezdec,,,,obětá zeměkoule tam i z5,,njn,doufam že za něj nechtělí balík
Červenec 29, 200619 r chytni za dvere a pekne snima zahejbej nahoru a dolu. Bude tam urcite vydrenej horni pant, spise budes muset koupit horni zaveseni dveri.ale urcite to nebude tim ze dvere jsou s panty spatne nastavene. Budou vyslachtane panty. Ahoj
Srpen 7, 200619 r Jeste se mrkni na tento sroubek - ma zatku- obcas je povoleny a je tam vydrena vule v zavesech.Tak si ho dotahni. Je to sroub cislo 1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.