dráček Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Zdravím, na Fabii mám přední nárazník RS, ale přemýšlím o změně na GT. Zkombinoval bych to s koly z Fabie I RS v černé barvě. nemohu se rozhodnout zda RS nebo GT a zda nechat RS kola v barvě nebo hodit do černé. Je to dilema. Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Já osobně bych nechtěl ani RS ani GT.....tohle si přeci musíš rozhodnout sám, k čemu jsou ti v této oblasti rady lidí, které ani pořádně neznáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 zkus nechat udělat VT, to mi vždycky pomohlo se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dráček Vloženo 4. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Já osobně bych nechtěl ani RS ani GT.....tohle si přeci musíš rozhodnout sám, k čemu jsou ti v této oblasti rady lidí, které ani pořádně neznáš? Sorry za OT, ale právě, že mi většinou lidi tady z fóra, které ani neznám, dost pomohli a jejich názory pro mě byli vždycky inspirativní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 ja osobne by som dal RS naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Nazdar... stejně si to nakonec budeš muset rozhodnout sám, ty na to budeš koukat.. Jakože GT je mooc pěknej a není tak okoukanej a RS má už skoro každej třetí.. Já bych volil jednoznačně nechat RS, líbil se mi vždycky a asi už pořád bude.. moc povedenej!! Popřípadě tam šupnout ještě kulaté denní LED světla z FII. Co se týká kol do černé, snad jsem to nepřehlédl, že by jsi to psal, jakou máš barvu auta, jak moc se to k tomu bude hodit, rozhoduje myslím i docela tento fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 souhlas s většinou s jarysem, akorát já mám a jsem pro GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 Tak já Ti pomužu se rozhodnout,dej GT,ten RS pěkně zabal a pošli ho ke mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dráček Vloženo 5. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 Moc díky za reakce. Barvu mám stříbrnou 9102, myslím, že je to odstím diamant, Takže černá kola by kní určitě pasovala. Jak jsem tak koukal asi nechám RS. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 To je rozmné,RS je RS. Ke stříbrné bude černá pasovat,nicméně já bych uplně do černé nešel,dal bych třeba odstín z FII Šedá Anthracite metalíza nebo něco mezi ní a černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 GT a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 GTéčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 GT po druhe nahled prilohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Zdravím, na Fabii mám přední nárazník RS, ale přemýšlím o změně na GT. Zkombinoval bych to s koly z Fabie I RS v černé barvě. nemohu se rozhodnout zda RS nebo GT a zda nechat RS kola v barvě nebo hodit do černé. Je to dilema. Díky za názory. Je fakt že jsem tuto otázku také řešil,ale RS jsem měl na předchozí na fabče a chtěl jsem změnu.Černá kola jsem také měl,ale celo-černá bych již nechtěl,zvolil jsem na příští sezonu černo-leštěná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 nebyla by nějaká fotečka na zadek auta s tím zadním převlekem? Jinak jsem pro GT, sám ho mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Trochu OT.....zde je fotka zadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imperialista Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Dá se ještě někde sehnat ten GT převlek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Tady by ho měli ho mít: http://www.cc-autodily.cz/spojler-predni-fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 rs má každá 10 fabka proto mám GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.