Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ne není to problém, je většinou natažený v autě ke je maxidot, pro zobrazení na budíkách. Potřebuješ svorkovnici(e) a piny.

Přitáhneš si ho asi nejblíže právě z budíků.

Vloženo

Tak to bohužel nevím jakej nebo jestli to moje má vůbec index, napřed musím sehnat ty plíšky na vytáhnutí rádia a pak to omrknu, ale řekl bych, že by to mohlo mít CAN, fabie je z roku 2006 výbava elegance.

Vloženo (editace)

Tu nemám a neznám nikoho kdo má kromě servisů, takže bude jednodušší ty plíšky, vytáhnout a mrknout přímo na rádio :)

PS: přemýšlím, že bych si nějakou diagnostiku pořídil, nemáš tip na nějakou která bude fungovat (aby se dalo měnit aji nastavení, třeba zamykání auta, atd..) nebo ty čínský nemají smysl ? Díky :)

PS: pardon, dotaz položen ve správném tématu.

Editováno: , autor: street-dog
Vloženo

Pawouku, nebuď zas až tak zaseknutej - ve věci "jak nejlíp zjistit co je zač moje SYMPHONY" je dotaz na vhodnej diagnostickej prostředek víc než tolerovatelnej - jsme v Elektrice/Autohifi a vyčtení dat přes diagnostiku, případně dotaz-odpověď na vhodnej typ tady není zase až takovej OT... 

Vloženo

Je to OT jak vyšité. To by se pak mohl každý skoro v každém tématu v elektro/audio ptát jakou diagnostiku, protože bez ní se tady nepohneš dál skoro nikde. Je na to téma? Je, takže není co řešit. A ono se to nikdy nezastaví u jednoho dotazu nebo odpovědi.

Vloženo (editace)

Takže rádio už hraje :kol-24:  Kód jsem nakonec našel napsanej tužkou jenom jako čtyři čísla na jednom zakázkovým listě co jsem dostal k autu, tak jsem ho zkusil a byl to on :) Z toho plyne pořádně prohrabat všechny papírky co jsou k autu :)

Editováno: , autor: street-dog
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dobry den. Chcem sa vas opýtat ci vie nejaky macher poslat aj mne kod od mojho autoradia . Mam Skoda Symphony Technisat SKZAZ5B0604923 pod tym je cislo 6400035156. Z dôvodu straty karticky ho nemam. :( bol by niekto ochotny to zisitť? 

Dakujem

• o 11 měsíců později...
Vloženo (editace)

Zdravím, můžete mi poradit jak zadat ten kod. 

Kod zadám, ale nevím jak ho potvrdit. 

Děkuji

PS: dovoz z německa a žadný dokumenty k autu nemám  :kol-32:

Editováno: , autor: PájaŠeva
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
Ahojky všem.
Prosím vás mám problém s Autoradiem symphony ve Fabia1 pokaždé když otočím klíčkem v zapalování tak po mě chce radio KOD který naťukám a vše funguje. Ale jakmile klíče vytáhnu tak se radio vypne to je normální ale po zasunutí klíče a otočení v zapalování chce znova KOD. Bylo mi řečeno že mám radio špatně zapojené že po vysunutí klíče do něho nejde napájení a že mám zřejmě špatně zapojený piny a že to chce přepinovat. Přikládám foto a prosím o radu jestli se v tom někdo vyzná předem moc děkuji. Ivo

1

2

3

Vloženo

První fotka, černej konektor (ISO A), přehodit mezi sebou dráty vedoucí k pozicím 4 a 7 (červenej a žlutej) = zaměnit mezi sebou trvalý a klíčkem spínaný napájení +12V. Pak by to mělo fungovat.

Další info, co s tím udělat kdyby to nepomohlo, nejlíp poskytne dovozce Technisatů = "originálních" rádií pro Škodofku firma BRM Kosmonosy http://www.brm.cz

Vloženo

První fotka, černej konektor (ISO A), přehodit mezi sebou dráty vedoucí k pozicím 4 a 7 (červenej a žlutej) = zaměnit mezi sebou trvalý a klíčkem spínaný napájení +12V. Pak by to mělo fungovat.

Další info, co s tím udělat kdyby to nepomohlo, nejlíp poskytne dovozce Technisatů = "originálních" rádií pro Škodofku firma BRM Kosmonosy http://www.brm.cz

Super moc díky už to funguje jak má ale že to přepinování byla epizoda sama pro sebe hodinu sem se trápil než sem to přehodil ale funguje MOC DÍKY.

• o 1 rok později...
Vloženo

Prosím o pomoc. Koupil jsem Škodu Octavia I, r.v. 2005 a v autě je autorádio Škoda Symphony ještě na kazety. Nedošlo mi to zprvu a když jsem odpojil baterii tak po připojení chce samozřejmě kód. Číslo autorádia je SKZ2Z3B1405885. Kód který jsme ale obdržel ve Škoda servisu dle vin a čísla rádia nefunguje. Prosím o pomoc co s tím. Děkuji, rádio nechci měnit ani vyhazovat. 

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)
V 25. 5. 2016 na 15:25, Ekkar_z_Bastlírny napsal:

Mám stejnej problém, jen mám jiný barvy kabelů. Ty piny budou stejný ?

// Tak přehozeno a jsou stejný

Editováno: , autor: FEAR1400

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...