Jerry.77 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Zdravím všechny. Potřeboval bych po Vás poradit. Mám Octu 1.8 20v s aut.př. a při zařazení D,jede pouze v nouzovém režimu,ale při manuálním zařazení 1,2,3 řadí normálně,pouze při D jede na trojku. Můžete mi poradit,co tomu může být? Nikde jsem nic nenašel a do servisu se mi ještě moc nechce. Olej vyměněný ještě nemám,na diagnostice vše OK,žádná chybová hlášení. Děkuji za reakci. Jerry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 No...převodovka je dole a poslal jsem ji do opravy do servisu. Špatný měnič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 napiš cenu opravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 25. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Tak převodovka je doma.Byla total k.o.,vše vyměněné,tak to jdu hodit na vůz a uvidíme.Cena za materiál 27tis(s prací by to bylo 55,údajně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 kde to bylo na opravě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 29. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 American car servis,majitel je bratranec,tak mi to delan on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Dík, někde si to uložím, zatím sice problémy nemám, ale pokud by se něco pos... Ty naše servisní rádobyslužby se automatů bojí a moc tomu nedávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 30. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Právě proto jsem to posílal bratrancovi. Mechanické části mám vyměněné,tak jsem to nahodil na auto,připojil diagnostiku a mám ještě chybu v elektroventilu,který jsem dnes zdemontoval,změřil a je ok.Tak ještě přeměřím el.pásek a uvidíme. Se u toho vyučím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 30. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Dík, někde si to uložím, zatím sice problémy nemám, ale pokud by se něco pos... Ty naše servisní rádobyslužby se automatů bojí a moc tomu nedávají. Tady máš odkaz : http://www.automatickaprevodovka.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Tak chyba se našla,ventily jsou good,ale el.pásek je v háji,takže výměna za nový(4500,-)a j ízda... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry.77 Vloženo 4. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2012 TAk převodovka je v cajku,vyměněna vodící folie k elektroventilům,složeno a už konečně jede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.