Přejít na obsah

Jerry.77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Jerry.77

  • Narozeniny 23.5.1977

Kontaktní metody

  • ICQ
    428809351

Návštěvy profilu

428 zobrazení profilu

Oznámení Jerry.77

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nevím,podle mě bude lepší sehnat hlavu,kterou nechám dát do kupy,udělat ji tak jak se má a bude klid.Tady ne té je vše death.A když to spočítám,tak si myslím že mě právě tohle vyjde méně.Ale možná taky ne. EDIT: Ale i tak díky za info.
  2. Zdravím,mám dotaz,dnes mi spadl rozvodák,napínací kladka vyrvaná z hlavy válců.Za kolik se dá taková hlava opravit(ventily jsou ok),popřípadě,jestli se radši oplatí koupit nová...díky za názory. ...kdyby náhodoou měl někdo k prodeji hlavu na octu I r.v.98,1.8 20V tak mi prosím dejte info,díky.
  3. Měl jsem ten samý problém,mám vše vyměněné,řemen,kladky,jaké si kolo na altíku(bylo přidřené)...no prostě dokupy mě to stálo i s prací 3500,- a ted pohoda...
  4. TAk převodovka je v cajku,vyměněna vodící folie k elektroventilům,složeno a už konečně jede....
  5. Tak chyba se našla,ventily jsou good,ale el.pásek je v háji,takže výměna za nový(4500,-)a j ízda... :-)
  6. Tady máš odkaz : http://www.automatickaprevodovka.cz/
  7. Právě proto jsem to posílal bratrancovi. Mechanické části mám vyměněné,tak jsem to nahodil na auto,připojil diagnostiku a mám ještě chybu v elektroventilu,který jsem dnes zdemontoval,změřil a je ok.Tak ještě přeměřím el.pásek a uvidíme. Se u toho vyučím :-D
  8. American car servis,majitel je bratranec,tak mi to delan on.
  9. Tak převodovka je doma.Byla total k.o.,vše vyměněné,tak to jdu hodit na vůz a uvidíme.Cena za materiál 27tis(s prací by to bylo 55,údajně).
  10. No...převodovka je dole a poslal jsem ji do opravy do servisu. Špatný měnič.
  11. Zdravím všechny. Potřeboval bych po Vás poradit. Mám Octu 1.8 20v s aut.př. a při zařazení D,jede pouze v nouzovém režimu,ale při manuálním zařazení 1,2,3 řadí normálně,pouze při D jede na trojku. Můžete mi poradit,co tomu může být? Nikde jsem nic nenašel a do servisu se mi ještě moc nechce. Olej vyměněný ještě nemám,na diagnostice vše OK,žádná chybová hlášení. Děkuji za reakci. Jerry.
×
×
  • Vytvořit nový...