Přejít na obsah

Alarm Magicar do O2

Andrews

Doporučené příspěvky

Do stropného svetla by som teda kábel naťahal. Po zatvorení auta to svetlo ešte svieti, musí sa nastaviť opozdenie zamknutia a pod. Ja mám rád, keď auto zavriem a hneď aj zamknem. Počujem, ako zámky cvakli a hotovo. A zase taká tregédia to ťahanie nie je. Káble som krásne naťahal cez konektory v dverách, je to ako originál. A u vodiča sa musí ťahať ešte jeden vodič pre zámok. Aby sa auto zamykalo.

Ale ono to takhle funguje taky, zavřeš dveře a stropní světlo ti svítí, zamkneš přes Magicar a auto se zamkne a světlo okamžitě zhasne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se vratil z vyse jmenovane firmy, kde jednomu dotycnemu zlamali a uspinili plasty, je to sice dele, ale stalo se to ;) a muzu podat dobre reference. Neprisel jsem na nic, co by bylo jaksi znicene ci umastene, vse je jak bylo dohodnuta a par hodin prace. Jsem s praci spokojen! Jeste to vse sladit a doladit a myslim ze to bude slapat jak ma... Takze se toho nebojte ;)

Odkaz ke komentáři

Máš tam 2 externé funkcie, ktoré ide nastaviť aj ako bistabilný klopný obvod. Tak jednu z tých funkcií využi, napoj na to obvod na predlžovanie impulzov a keď tú externú funkciu aktivuješ tlačidlom na DO, tak po odomknutí sa ti okná otvoria. Žiadny problém.

Odkaz ke komentáři

Máš tam 2 externé funkcie, ktoré ide nastaviť aj ako bistabilný klopný obvod. Tak jednu z tých funkcií využi, napoj na to obvod na predlžovanie impulzov a keď tú externú funkciu aktivuješ tlačidlom na DO, tak po odomknutí sa ti okná otvoria. Žiadny problém.

Aha, takto to bude fungovat, jasne... Lze to udelat a vyjde to na 500,- info pro ostatni. Jdu do toho! ;)

Odkaz ke komentáři

Aha, takto to bude fungovat, jasne... Lze to udelat a vyjde to na 500,- info pro ostatni. Jdu do toho! ;)

Hm, hamoune, to musíš mít vše. Nechej i něco ostatním. :D-_-

Odkaz ke komentáři

Hm, hamoune, to musíš mít vše. Nechej i něco ostatním. :D-_-

Myslis me? :D:D EE, tak to neni! ;)

Odkaz ke komentáři

Chystam se dat Magicar 8000B do OII. Mam nezavisle topeni primo od vyroby (takze se spousti budto tlacitkem na palubce nebo casovacem pres MAXI DOT). Mate nekdo zkusenost s tim, ze by se dalo spustit dalkove pres programovatelne tlacitko Magicaru?

Melo by to jit udelat na tlacitko II ci III AUX1 ci AUX2 stejne jako ostatni doplnkove fce...

Odkaz ke komentáři

Presne tak, využiť tie externé funkcie, nastaviť ich na pulzný režim. Myslím, že kúrenie ide zapnúť tlačidlom na paneli klimatizácie aj keď je auto zamknuté. Ak áno, tak len vyviesť vodiče od toho tlačidla z panelu von a dať pre istotu na výstup z alarmu relátko, nech je to elektricky oddelené.

Presne nepoznám systém ovládania toho kúrenia, ale asi bude komunikovať s RJ klimatizácie. Takže jednoduchšia cesta asi nebude.

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi-taky doufám, že to díky tomu tlačítku okamžitého zapnutí půjde přemostit a spínat dálkově. To je hlavní důvod pořízení magicaru-spuštění topení na kopci, když auto je zaparkované dole pod sjezdovkou. Snad to za přímé viditelnosti na půl kilometru bude fungovat ;)

Odkaz ke komentáři

S dobrou baterkou mám rekord 900m (zmeraných) pri nie celkom priamej viditeľnosti - ulica v strede zalomená o cca 30*. Dosť dobre to funguje aj cez betón, bez problémov z podzemnej garáže na -1. poschodí hore do hyperobchodu na prízemí.

Odkaz ke komentáři

1 km je docela dost, pochybuju, že bych využil větší vzdálenost... Takže spokojenost :D Míň už jsem spokojen se svým prodejcem, který tvrdí, že to musí namontovat on, jinak je to "neautorizované" a mohl by být problém se zárukou. Chtějí za magicar 8000B s montáží 8500 Kč-to mi přijde jako dost zlodějina :( Firma www.levnealarmy.cz mi nabízí 6500. Co k tomu říct... :076

Odkaz ke komentáři

1 km je docela dost, pochybuju, že bych využil větší vzdálenost... Takže spokojenost  :D  Míň už jsem spokojen se svým prodejcem, který tvrdí, že to musí namontovat on, jinak je to "neautorizované" a mohl by být problém se zárukou. Chtějí za magicar 8000B s montáží 8500 Kč-to mi přijde jako dost zlodějina :( Firma www.levnealarmy.cz mi nabízí 6500.  Co k tomu říct... :076

8500,- za M8000 se mi zda take dost, tam kde to delali me si uctuji 7800,- coz je rozdil par kilecek ... Je to autorizovane a je na to normalne zaruka 2 roky. Co k tomu rici? Asi si zajet to nechat udelat do levnealarmy.cz, tusim je to v Ostrave, nebo Brne?

http://magicar.cz

Odkaz ke komentáři

Tak cena je preci jen vyssi viz odpoved na muj dotaz ohledne montaze do O2:

-------------------

Dobrý den,

ano umíme namontovat M9000 do Octavie II. Montáž je však z důvodu

nové technologie s pomocnými moduly 3500,-.

S pozdravem Ondřej Gregor - ALARM & TUNING

-------------------

takze 5200 + 3500 = 8700kc s DPH :(( :disgust:

Otazkou je jestli levnealarmy.cz tu cenu taky nemaji na OI ...

jeste doplnim cenu montaze za M9300 (bez dalkoveho startu 2700kc s DPH

Odkaz ke komentáři

Tak cena je preci jen vyssi viz odpoved na muj dotaz ohledne montaze do O2:

-------------------

Dobrý den,

S pozdravem Ondřej Gregor - ALARM & TUNING

-------------------

takze 5200 + 3500 = 8700kc s DPH :(:disgust:

Otazkou je jestli levnealarmy.cz tu cenu taky nemaji na OI ...

No s tim se chlape smir, jelikoz je to normalni cena za montaz pokud to nedela nejakej smudla u rybnika... ;);) A 8700,- se vyplati investovat, uz jen pro psychycky pocit! lol

Odkaz ke komentáři

To možná ano, ale já nechci dálkový start, takže budu brát M8000B (nové značení tuším M9300). A ty pomocné moduly se týkají především bypassu imobilizéru a nějakého bazmeku pro dálkové starty, který je nutný u koncernu VW.

Firma Tulach (levnealarmy.cz) je skutečně schopna namontovat do OII M8000B za 6500. Takže říct si o 8500 mi příjde docela dost velký rozdíl.

Odkaz ke komentáři

To možná ano, ale já nechci dálkový start, takže budu brát M8000B (nové značení tuším M9300). A ty pomocné moduly se týkají především bypassu imobilizéru a nějakého bazmeku pro dálkové starty, který je nutný u koncernu VW.

Firma Tulach (levnealarmy.cz) je skutečně schopna namontovat do OII M8000B za 6500. Takže říct si o 8500 mi příjde docela dost velký rozdíl.

Ale nekde stoji taky treba pivo 25,- a nekde 125,-. Trh!!! Bohuzel je to tak! ;)

Odkaz ke komentáři

Diamant: Predpokladám, že máš aj čidlo náklonu, keď si písal, že vieš identifikovať aj nacúvané auto. Ako si potom zapojil tie ultrazvuky? Podľa mojich info sú na alarme len 2 vstupy, na 1 z nich sa pripája default otrasový snímač a na druhý buď priestorové čidlá, alebo náklonové... Keď som sa pýtal, tak nič nevraveli o napojení oboch - buď čidlá dovnútram, alebo náklon.

Odkaz ke komentáři

Bohužiaľ alarm má len 1 vstup, nie 2. Takže sa tam pripája všetko paralelne. Čo je škoda. U predošlého alarmu som mal aspoň 2 vstupy. Tak som mal na tom druhom mikrovlnku v interiéri a keď by sa ozval tento poplach, tak som vedel, že už môže ísť do tuhého. Ak sa ozval len otras, to ma mohol niekto len naťuknúť.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...