Publikováno Listopad 7, 201113 r Zde je stručný návod jak si aktivovat test ručiček při otočení klíčkem. http://briskoda.net/forums/topic/167070-vcds-and-yeti-5l/
Únor 18, 201213 r Mám to taky nastavený (dík to: Milhausek). Je to víceméně k ničemu, ale vypadá to pěkně
Únor 18, 201213 r Kolicek - je problem, ze to podporuji jen nektere verze SW, takze by se to muselo vyzkouset, jestli tva jednotka tuto funkci podporuje...
Únor 18, 201213 r Mozna jsem si najivne myslel ze SW se nahrava vzdy jen nejnovejsi nebo je na stejny motor ale jinou ridici jednotku jiny
Únor 18, 201213 r no problem je, ze pokud se nepletu v poslednim SW to neni podporovane - ale ve starsim to bylo - aspon takhle jsem to vycetl u fabii a vim ze OII to mela taky jen velmi kratkou dobu a pak uz to neslo. nicmene jak jsem psal, chce to napichnout na diagnostiku a tam se uvidi jestli ti to pujde
Únor 18, 201213 r Nahodou nevite nekdo jaka je posledni verze SW na 1.2 a kdy byla vydana ? Upraveno Únor 18, 201213 r od Kolicek
Srpen 12, 201213 r Tak to je paráda. Bál jsem se, že u takhle nového auta to nepůjde. No já jsem všude zdejší Celé východní Čechy, prakticky linie Olomouc-Brno-Praha-Liberec a výseč nahoru, můžu kdykoliv. Ostatní je složitější, ale ne nemožné. Stačí se domluvit.
Srpen 12, 201213 r Tak to máš slušný rozsah, tak třeba Milhausek v Humpolci, Vaša v Prostějově, Rolbař v Praze... V Praze je nás ale víc. :-) Já pokrývám i Milovice. :-D
Srpen 29, 201213 r to jooo ale diky kdyz nahodou pojedu kolem ozvu se Upraveno Září 1, 201213 r od Sranki necituj predchadzajuci prispevok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.