Přejít na obsah

snowmancze

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení snowmancze

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. To by mě taky zajímalo. Teď mám OIII a slyšel jsem, že jak to už má el. servisku, tak si ani prd s nakodováním. Jak se to napíchne, tak to online kontroluje na škodováckým serveru a jak je tam něco jinak, nahraje to originál. Může to někdo prosím potvrdit, nebo vyvrátit???? Moc díky.
  2. snowmancze

    LED žiarovky

    SMD5050 je označení čipu - toto jsou vysoce svítivé, 3 led na jeden čip. V současné době asi to nejlepší.Vevnitř vzadu 6čipů, vpředu a v zrcátkách 4čipy. Jo a kufr 9čipů. Za chvíli se setmí, tak udělám nějaký fotky. Já měl kliku, původně jsem ty LEDky kupoval do parkovaček, jenže rákosník nějak zapomněl na odpory . Vrátil půlku ceny, tak jsem si je nechal a použil do zrcátekJe tam jediné omezení - velikost. Opravdu tam není ani o milimetr víc místa!!!!. Takhle nějak to vypadá, ale tady je jiný smd čip: http://www.ebay.com/itm/T10-circuit-board-type-socket-5-SMD-194-1206-LED-light-Side-Interior-Bulb-Lamp-/251064732097?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a749fc9c1&vxp=mtr Tohle bude svítit podobně. No nekupte to za dvacku i s dopravou . Jinak, opravdu hodně pečlivosti a trpělivosti s demontáží zrcátka. Já myslel, že u toho vyrostu a byl jsem smířený, že pojedu pro nové.
  3. Tak mám nakódováno - díky Ozi Toretto. Šlo to v pohodě, cena symbolická.
  4. Tak to je paráda. Bál jsem se, že u takhle nového auta to nepůjde. No já jsem všude zdejší Celé východní Čechy, prakticky linie Olomouc-Brno-Praha-Liberec a výseč nahoru, můžu kdykoliv. Ostatní je složitější, ale ne nemožné. Stačí se domluvit.
  5. Najde se tu nějaký borec, který mě to nakóduje? Mám r.v.3/2012. Díky.
  6. Tak to mě mrzí, že to nepomohlo ... Dnes jsem si ale položil takovou blbou otázku. Před každým tunelem je značka C13a a od té už musím svítit...teď ale svítím až po vjezdu do tunelu! Jestli se nepletu, tak tím porušuji vyhlášku. Je to tak? Já vím, je to teorie, ale kápnu na blba a jsem o 2k lehčí... Pokud to tak je, tak to ŠA nemůže mít homologované nebo klame spotřebitele edit: omlouvám se, nepředpokládal jsem že moje jemná invence nebude pochopena. Podstata je, že při názvu "Tunnel light" je právě ta situace při vjezdu do tunelu, kde je fce nepoužitelná.
  7. Tak jsem sehnal přepínač, namontoval a nic . V poloze AUTO svítí stále potkávačky. Nepanikařím, jedu do servisu a tam po velmi dlouhém přemlouvání připojujeme na VAS. Maj to ale pěkně udělané, musí se to překódovat, nejde jen zaškrtnout položku. Jestli si to dobře pamatuju tak je to funkce "AFL" v bytu 17 musí zadat 01110000. Pak je komplet "light assistant" plně funkční včetně leaving i comming. Pokud mu to takhle vyoslíte v servisu, tak je to otázka 10 minut a stovka do kapsy . (PS: mám Yeti Elegance r.v. 04/2012)
  8. snowmancze

    LED žiarovky

    Tak mám vyzkoušeno. Nakoupil jsem několik ledek do parkovaček. 13, 9, 5 a 4 čipové SMD 5050. Všechny s rezistorem. Auto vypadá luxusně. 13 a 9 je hodně moc, 5 se dá snést a 4 jsou parádní. Nicméně výsledkem je zakouřená parabola světla v místě nad parkovačkou . Prostě ten rezistor hřeje tolik, že ten plast to nevydrží. Takže ledky pryč a zas vyblité žárovky. Další pokus ale vyšel. Do vnitřního osvětlení komplet, za pár šupů, všechno ledky bez odporu. Dokonce i do zrcátek na osv. nást. prostoru. Je tam málo místa, takže doporučuju sehnat malinké. Já mám všude 6-ti čipové. Auto, když se ve tmě odemkne, vypadá naprosto prďácky a každý zírá, v servisu na to čučeli jak vyoraný a hned chtěli taky .
  9. snowmancze

    2012

  10. snowmancze

    LED žiarovky

    Máš něco vyzkoušené? Dej odkaz. Díky Protože jak mám chápat toto:
  11. snowmancze

    LED žiarovky

    Mike nebude se v létě v tom světle docela smažit? Hledám právě něco, co se nerozpálí doběla, jen aby to zblblo canbus. Jo a mohl by někdo poradit, jaký odpor tam když tak dát (předřazený)? Nejsem v tohle zrovna zběhlý.
  12. snowmancze

    LED žiarovky

    Nevíte někdo co může být tohle? http://www.mototrbo.cz/eliminator-chybovych-hlaseni-pro-zarovky-t10-p802 Odpor by se hřál a podle obrázku to zabalení moc teploodolně nevypadá . Ale dát za to 300 je trochu mimo... Nebo má někdo nějakou radu, jak dát třeba do parkovaček ledky?
  13. Zdravím, trochu off topic, ale pokud si kupujete novou káru ... říká vám něco "Záruka mobility" ? Tak na co pak hnusná rezerva v kufru. Mám vyzkoušeno. Platil jsem jen čistou opravu, odtah byl zdarma. A navíc v Rakousku!
  14. snowmancze

    LED žiarovky

    Já myslím, že jsem je měl (fakt si nejsem jistý, jestli přesně tyto) a byl jsem docela zklamaný, že to světlo nebylo moc modrý. Za půl roku už to nebylo poznat vůbec. Od tý doby používám (zatím na O2, ale do Yetíka půjdou hned taky) : http://www.e-xenony.cz/patice-h7-4/h7-55w-nightbreaker-plus--90--sada--2ks- Tak dokonce tohle je i nějaký nový typ
×
×
  • Vytvořit nový...