hastrman Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Ahoj, mam dotaz, na OI, prestal bud fungovat alarm, nebo je vybita baterka (auto stoji v bazaru), proste ovladac nereaguje. Ale...., auto nejde odemcit ani klicem. "Caplik" jde tak vysunout do 2/3, ale neodemce, a klic "klade" odpor, ze by se snad zlomil, pri vetsim zaberu. Omlouvam se, vypada to, ze jsem uplne blbej, ale u auta jsem nebyl, volal mi znamy, kteremu se to stalo. Proto nevim presne info. Ostatni zamky, krome ridicova, jsou zaslepeny. Poradite, co s tim? Diky moc. p.s. SPECHA :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Ahoj, jednou jsme toto resili na golfu a nakonec jsme napojili startovaci kabely pres spodek auta ( sundali kryt motoru ) jeden na kostru druhy na plus starteru a potom slo auto normalne otevrit dalkou.Jedine toto me napada nebo zkusit otevrit nejak kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Ahoj, jednou jsme toto resili na golfu a nakonec jsme napojili startovaci kabely pres spodek auta ( sundali kryt motoru ) jeden na kostru druhy na plus starteru a potom slo auto normalne otevrit dalkou.Jedine toto me napada nebo zkusit otevrit nejak kapotu. Nebo kladívko co visi v autobusu, vedle okna:-):-):-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 9. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Ahoj, jednou jsme toto resili na golfu a nakonec jsme napojili startovaci kabely pres spodek auta ( sundali kryt motoru ) jeden na kostru druhy na plus starteru a potom slo auto normalne otevrit dalkou.Jedine toto me napada nebo zkusit otevrit nejak kapotu. Jj, dik, to asi tak nejak dopadne, ale ja se za nim nedostanu, a on to sam nezvladne. Uvidime, diky moc. To kladivko je taky dobrej napad, ale jak na svinu, mel jsem jeden trojuhelnik, jeste kdysi na moji OI, a minulej tyden jsem delal poradek v garazi, tak letel do kosa , po nekolika rozvahach, jestli vyhodit , nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 (editace) Ahoj, mam dotaz, na OI, prestal bud fungovat alarm, nebo je vybita baterka (auto stoji v bazaru), proste ovladac nereaguje. Ale...., auto nejde odemcit ani klicem. "Caplik" jde tak vysunout do 2/3, ale neodemce, a klic "klade" odpor, ze by se snad zlomil, pri vetsim zaberu. Omlouvam se, vypada to, ze jsem uplne blbej, ale u auta jsem nebyl, volal mi znamy, kteremu se to stalo. Proto nevim presne info. Ostatni zamky, krome ridicova, jsou zaslepeny. Poradite, co s tim? Diky moc. p.s. SPECHA :-) Tak nech sa stara BAZAR ako to auto otvorit!!! NABUDUCE HLADAJ TEMA TU JE!!! Editováno: 9. Listopad 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 9. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Je to muj kamos, kterej to v tom bazaru ma, tak nevim, co by se mel starat bazar. Tak nevim, co tady pises. A to tema jsem proste nenasel, asi nejsem tak dobrej!!!!!!!!!!!!! jak ty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.