Přejít na obsah

Ubuda chladiaca kvapalina

ludo42

Doporučené příspěvky

Dobry den mam taky problem vsimol som si ze mi ubuda chladiaca kvapalina ako som sa tu docital tak som sa bal ze to bude tesnenie pod hlavou lebo mam aj ten povlak na viecku kade sa leje olej...ale este som prezeral chladiaci system a nasiel som ze mi unika kvapalina cez nejake cidlo je to v chladici priamo nad vypustacim ventilom len je tam strasne zly pristup a chcem sa Vas spytat ci to moze byt len uvolnene alebo tam treba vymenit nejake tesnenie popripade cele cidlo... alebo ked ste mali podobny problem ako ste to riesili??Cital som aj o takych pripravkoch do chladica co dokazu utesnit chladiaci system tak ci by nestacilo len to

Dakujem za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotiahni to cidlo cez ktore ti tecie chlad.kvapalina. Ak nepomoze a clad.kvapalina sa bude stracat aj tak tak mas prasknute tesnenie pod hlavou alebo prasknutu hlavu.

Povlak na viecku oleja je bezna vec ked sa ochladi.

Ziadny pripravok do chladica NELEJ utesni aj miesta ktore netreba abi utesnil a pomaha to len na chvilu.

Odkaz ke komentáři

diky za radu :)... no bude muset to nejak vymyslet lebo ten pristup k tomu je priserny ale hlavne tece to len ked je asi tlak v systeme lebo ked klesne hladina priblizne na hranicu min, plus minus nieco tak sa uz nestraca.A k tomu povlaku cez leto to nebolo tak bud bude blba nahoda alebo to bude tou zimou inak som tu niekde cital ze ked je prasknute to tesnenie ze ten sajrajt je aj na mierke oleja ale tam som to nevidel popripade da sa nejak inak zistit okrem stracania sa vody ci je prasknute tesnenie/hlava?? a este ma napadlo ze teplota je stale v normale neprehrieva sa

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak jsem na tom podobně ale možná hůře. Hladina v nádrži mi vždy klesne asi tak 1,5cm pod minimum a pak už neklesá. Problém je že je silně znečištěná, takovým jakýmsi mazlavým sajrajtem rezavé barvy kterého je na stěnách nádoby, na víčku a na hladině opravdu hodně. To bude asi zřejmě olej že. Auto zatím jezdí v pohodě a nepřehřívá se ani když stojím dlouho v koloně. Ba naopak když jedu mimo město stabilně okolo 90km/h tak mi ručička spadne na jednu čtvrtinu teploty a to nechápu vůbec. Taky se občas stane že ručička zůstane ležet "mrtvá" ve výchozí poloze ale když vypnu a zapnu zapalování tak hned naskočí. Zatím jak jsem psal to jezdí v klidu... ale asi bych to měl řešit co?

Odkaz ke komentáři

když jedu mimo město stabilně okolo 90km/h tak mi ručička spadne na jednu čtvrtinu teploty a to nechápu vůbec. Taky se občas stane že ručička zůstane ležet "mrtvá" ve výchozí poloze ale když vypnu a zapnu zapalování tak hned naskočí.

čidlo teploty poprípade komplet termostat aj s čidlom ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...