Publikováno Listopad 12, 201113 r Zdravím Pánové, Dnes jsem montoval new rádio a při zkoumání kabelů jsem našel "záhadný konektor" hledal jsem ale nic podobného jsem nenašel. Původné jsem myslel že to bude k rádiu s gps ale po proskoumání na internetu jsem na tom rádiu slot pro ten zahadny konektor nenašel. měl jsem tam radio škoda symphony na cd ale ani k němu se ten konektor nehodil. Proto se k vám obracím s otázkou Co je to zač za konektor? Detail
Listopad 14, 201113 r Autor To jsem si myslel, že by to mohlo být něco na ten spůsob ale nebyl jsem si jistej. Díkes. Hned pouvažuju co bych na to napojil :-D
Listopad 19, 201113 r nejsem si jistej ale podle mne toho na to moc nedáš, to vypada jako externí antena a tu asi do žadneho radia nenapojiš leda do dokovací stanice kterou už ti někdo z auta davno oddělal ale kabel s antenou ( někde ve střeše) tam nechal , ja zase po roce od koupě mého auta našel v palubce a střeše GPS antenu. :-)
Listopad 24, 201113 r treba kdyz si koupi nejaky chytry alarm, tak uz nemusi nikam davat gsm antenu moznosti je plno, jednou mu to treba usetri praci, ale spis to nikdy k nicemu uz nepouzije
Listopad 24, 201113 r Autor Taky si myslím že už to k ničemu nepoužiju, ale mě hlavně zajímalo od čeho ten kábel byl. Ted už to vím a sem klidnej páč mě střesovalo když sem viděl že to není do ničeho zapojené
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.