Kiko Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Rok se sešel s rokem a už mi zase něco loupe na nápravě. Když jsem byl na jarní prohlídce, tak jsem je na to upozorňoval a po té mi bylo řečeno, že jsou špatné silnbloky na ramenou. Zajel jsem tedy do svého osvědčeného servisu a mechanik říkal, že jsou špatné kosti, tak jsem je koupil, nechal vyměnit, ale loupe to pořád. Problém je taky v tom, že to nedělá nijak pravidelně, ale jen občas a to už se musí auto hodně houpat, nebo musí být velká nerovnost a navíc ty zvuky se nezhoršují, má to pořád stejnou uroveň, jako když to začalo. Když se auto zvedne na zvedák a začne se hledat závada, tak nikde nic. Už nevím, jak se toho zbavit.. máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Mě to dělalo taky a byl to trochu natrhlý silentblok v rameni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Hlavně nesmíš zvedat auto ale zajet na kanál.Jak ho zvedneš,tak se to svěsí a nic nepoznáš.Můžou to být ty silentbloky,taky třebas i stabilizátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiko Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Aha, tak já ty silentbloky přeci jen nechám vyměnit a uvidí se.. Cosby: co je přesně stabilizátor? To asi nebudou jen ty tyčky, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.