kláca Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 z těch vašich odpovědí nejsem moc moudrej, ale zajímala by mě jedna věc........je možný dát na fabky 15" o rozměru 205/50/R15????prosím o odpověď docela to spěchá ta by se měla vejít, ale proč to dělat?? dej 195/50/15 a je to , neni co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 205/50 - 15 budou mít větší průměr než má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 z těch vašich odpovědí nejsem moc moudrej, ale zajímala by mě jedna věc........je možný dát na fabky 15" o rozměru 205/50/R15????prosím o odpověď docela to spěchá narveš tam jakýkoliv kola, ale sakra, proč se nepodíváte do tabulky nebo do TP na povolený rozměry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissj Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 narveš tam jakýkoliv kola, ale sakra, proč se nepodíváte do tabulky nebo do TP na povolený rozměry??? povolené rozmery máš aj na nádržových dvierkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Kdyby náhodou někdo měl letní pneu Kleber Viaxer AS 185/60 R14 třeba z rezervy Fabky tak se ozvěte-koupím. mob. 605262152. Sorry, že jsem to dal sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Mám takový dotaz: mam možnost si sehnat na svou černou fabulu nové Dezent V DARK 6,5x15 5x100 ET38 levněji než z netu. Toto ET nemam v TP tak bych je chtěl zapsat. Dotyčny prodejce mi ale nemá možnost dodat TUV homologaci v češtině. Jakým způsobem se dá tento papír ještě sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Mám takový dotaz:mam možnost si sehnat na svou černou fabulu nové Dezent V DARK 6,5x15 5x100 ET38 levněji než z netu. Toto ET nemam v TP tak bych je chtěl zapsat. Dotyčny prodejce mi ale nemá možnost dodat TUV homologaci v češtině. Jakým způsobem se dá tento papír ještě sehnat. Tady si ho můžeš stáhnout,ještě ale potřebuješ český překlad a typový list.Některým STK stačí jen ten originál. http://www.alcar.cz/6565_CZ.6FDF82571170e5...260a268631f80b0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ahoj nevite nekdo jestli jde na kazde naprave mit jiny rozmer pneumatiky,na predek bych chtel 195/50 a dozadu bud 205 nebo 215/45 r15 co na to reknou fici,muze to byt kdyz mam v technicaku napsany 195 i 205 i 215 /50 r15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ahoj nevite nekdo jestli jde na kazde naprave mit jiny rozmer pneumatiky,na predek bych chtel 195/50 a dozadu bud 205 nebo 215/45 r15 co na to reknou fici,muze to byt kdyz mam v technicaku napsany 195 i 205 i 215 /50 r15. [/quote musí být stejný rozměr pneu na všech 4 kolech, maximálně může být jiný vzorek ale s omezením že na jedné nápravě musí být vzorek stejného typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Alu 7,5x17 ET 38 a podložky 2cm na přední nápravu...není to už moc..,nebudou kola škrtat o podběh nebo lem... Zatím to nemužu vyzkoušet...ještě nemám šrouby.Kdyžtak bych je zatím nechal stáhnout na 1,5 nebo 1cm Má někdo zkušenost...? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Alu 7,5x17 ET 38 a podložky 2cm na přední nápravu...není to už moc..,nebudou kola škrtat o podběh nebo lem...Zatím to nemužu vyzkoušet...ještě nemám šrouby.Kdyžtak bych je zatím nechal stáhnout na 1,5 nebo 1cm Má někdo zkušenost...? Díky. Ja mam vzadu 1cm a musi bejt jine srouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ja mam vzadu 1cm a musi bejt jine srouby... Samozřejmě že šrouby musí být delší a to o sílu podložky....Na zadku sem měl na zkoušku 2cm a bylo to tak tak...ale předek nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ja jestli ti muzu pomoct, tak sem mel na zadku podlozky 1,5cm a vpohode ale jen na zkousku, nejezdil sem s nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ja jestli ti muzu pomoct, tak sem mel na zadku podlozky 1,5cm a vpohode ale jen na zkousku, nejezdil sem s nema Jde mi o přední nápravu.... Nevím jestli je na předku i zadku stejná vzdálenost od okraje ráfku k lemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jde mi o přední nápravu....Nevím jestli je na předku i zadku stejná vzdálenost od okraje ráfku k lemu.... Zkus orientačně laťku podle gumy a uvidíš, jak to vychází a o kolik ti to vyleze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Zdravím,potřeboval bych poradit.mám možnost koupit ALUkola ale nevim jak budou vypadat na FABII protoze sou z oktavky.Pneu 195 na 50.mate nekdo foto techto kol jak vypadaji na Fabce??mam moznost ke mit za 8.000,co vy na to?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 BTW ... znate nekdo za kolik se tak kupuji nove origo Fabia RS alu 16" ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 BTW ... znate nekdo za kolik se tak kupuji nove origo Fabia RS alu 16" ?? kolem 10 000kč podle stavu...samo bez pneu nebo jen se šlupičkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 kolem 10 000kč podle stavu...samo bez pneu nebo jen se šlupičkama... Ja myslel nove. Jen ze sem byl tady u nas u jednoho prodejce (jede v hodne velkym) a koukal sem ze je tamma v akci nove za 2199,- za kus coz se mi zda jako luxusni cena. Proto sem se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Ja myslel nove. Jen ze sem byl tady u nas u jednoho prodejce (jede v hodne velkym) a koukal sem ze je tamma v akci nove za 2199,- za kus coz se mi zda jako luxusni cena. Proto sem se ptal. I nové holé ALU byly občas v bazaru nějak kolem 10 zkus vyhledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 I nové holé ALU byly občas v bazaru nějak kolem 10 zkus vyhledat... No a tady je maj za 2190,- za kus coz je pekna cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 No a tady je maj za 2190,- za kus coz je pekna cena. Tak kup....lepší cenu těžko najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Tak kup....lepší cenu těžko najdeš... No ja je nepotrebuju, 16" mi pridou male, ale kdyby nekdo shanel, tak si myslim, ze ta cena je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Nebijte mě, ale při pokusu o vyhledání příspěvků se mi zobrazí toto: Požadovaná stránka byla pravděpodobně odstraněna, změnil se její název nebo není dočasně k dispozici. Mám zimáče na Fabce na klasických 14" plecháčích - jsou to Polarisky II rozměr 165/70 R 14. Chci koupit zimáče nový, konkrétně Continental TS800 v rozměru 175/65 R 14. Lze je na ty plechy obout? Myslím z hlediska šířky pneu. Dík.....a nebijte mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 ...z hlediska šířky to lze...je tu ale jedno velké ale...je to rozměr který není zapsaný v TP...tudiž muže přinést problémy v případě nehody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.