Cutler Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Dobry den, rano jsem si sednul do auta, nastartoval, columbus se zapnul chvili svitilo logo skoda pote zhasl po chvilce udelal to same a tak furt dokola. Auto je octavia rs 2006 columbus 2009, dodnes vse fungovalo jak ma. Diagnostika hlasi ze spodni limit napeti byl prekrocen na B+, pak chybu open circuit u AUX a potom limited funcionality due low voltage, presne si to nepamatuji a bohuzel nemam soubor u sebe. Zitra nahraji. Navigaci jsem vyndal a byl skoro vytazeny kabel na prave strane z pohledu zepredu. Dle schematu sem nasel vetev B ktera se na prvni pohled zda ok. Co mam delat promerit kabely? Rozdelovac? Zkusit navigaci? Slysel jsem ze je diagnostika primo pro navigaci, nemate ji nekdo potreboval bych to dat dohromady, nebo alespon zjistit jestli neni muj columbus mrtvej. Dekuji za jakekoli info. Jinak jsem zde hledal a nic podobneho zde ani jinde na netu(nejen ceskem) nenasel, mozna se neumim spravne zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 odpoj baterku na 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cutler Vloženo 18. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 To uz jsem zkousel, bez vysledku:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cutler Vloženo 18. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Me by stacilo zjistit jestli se zapne, mam ji vyndanou z auta a proste ji pichnout na neco a pockat jestli nabootuje, pokud ne tak je asi dead a pokud jo tak je neco v aute dead:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Já bych ji zkusil flashnout. Nedávno jsem řešil podobný případ a flashnutí pomohlo. Také je možné, že odešla třeba deska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cutler Vloženo 26. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Mohl byste mi prosim napsat co k flashi potrebuji? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Flashovací cd. Případně DVD s mapami a diagnostiku na nakódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 (editace) Mě tohle začla dělat včera navigace taky. RNS 510(1Z0035680A 17.1.2008) v Octavia II 2005. Vypadá že je asi death. Zapnu, rosvítí se logo škoda a po chvilce zhasne a takhle dokola. Menu vůbec nenaskočí. Odpojená baterka a odpojený konektor rádia nepomohlo. Ještě dodám že občas tomu zhasínal display, tedy skoro pořád po stejném čase a musel jsem ho vždy restartnout (stiskem obou šipek a tlačítke ozn. i.) a pak už to bylo ok. Nevíte o někom kdo to opravuje ? Popřípadě flashuje a nahrává i nové mapy ? Editováno: 12. Srpen 2012, autor: tomiczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Kopřivnice,když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremi Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Teplice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiczech Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 Už mam pořešeno. Pomohl přehrání celého rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventus Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Caute, mám stejný problém. Jednou jsem vytahoval navi columbus z auta, abych to odvezl do servisu nahrát nové mapy, když jsem to vytahoval tak u toho konektoru cosi zajiskřilo. A po připojení zpátky už nešel zvuk- jen se zapne rozsvítí ale nehraje nic. Ani DVD rádio prostě nic. Nevíte o někom kdo to umí dát dohromady? Předem díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TESTASTRETTA Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Opravuji RNS. Tady ukazka. Melo zavadu desky, padly soft. Opraveno, zjisten kod, uprava aby bralo SD karty s vetsi kapacitou, nahrany nove mapy 2020. Zvetseno misto na disku pro ulozeni medii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny96 Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 před 21 hodinami, TESTASTRETTA napsal: Opravuji RNS. Tady ukazka. Melo zavadu desky, padly soft. Opraveno, zjisten kod, uprava aby bralo SD karty s vetsi kapacitou, nahrany nove mapy 2020. Zvetseno misto na disku pro ulozeni medii. Ahoj mám problem s columbus autoradiom, nereaguje na dotik ani na tlačidlá. Diagnostika nevypisuje chyby len že načítava cd/dvd, skúsil som ho vytiahnut a potom vypisovala že chyba cd/dvd načítava sa, cakajte prosím. Vedel by si ho opraviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TESTASTRETTA Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Muzeme to zkusit. Kdyztak jsem na FB nebo muj tlefon a whatsup 770 117 800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merinskya Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Zdravím, mám superb r.v. 2014, navigace Columbus blbne, při zapnutí se rozsvítí logo, které je navíc na pracé straně, to za chvíli vypne a zapne a pořád dokola, telefon ukazuje, že je spárovaný, ale obrazovka ni zvuk nefungují. Brno. Díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas61839917 Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Zdravím, také mam problem, na který jsem ještě nikde nenašel odpověď. Zničeho nic display na radiu zčernal, ale dotyk pořád funguje, akorát nevidim na co klikám, radio normálně hraje, park. Senzory pípají. Bočni čudliky taky fungují. (Octavie 2, 2010, radio Columbus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodapro Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února V 15. 3. 2018 na 8:32, ventus napsal: Caute, mám stejný problém. Jednou jsem vytahoval navi columbus z auta, abych to odvezl do servisu nahrát nové mapy, když jsem to vytahoval tak u toho konektoru cosi zajiskřilo. A po připojení zpátky už nešel zvuk- jen se zapne rozsvítí ale nehraje nic. Ani DVD rádio prostě nic. Nevíte o někom kdo to umí dát dohromady? Předem díky... Zdravim. Môžem sa opýtať ako ste vyriešili ten problém ?? Mam to iste po vybratí radia a nahodení späť nič nehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.