Geckomyl Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Zdravim, chtěl sem se optat, jestli máte někdo zkušenosti s led diodama. Používáte je někdo místo klasickejch žárovek (H4). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Já je používám pouze v interieru a na osvětlení RZ .... ale spousta lidí je běžně používá... Ale u většíny je napsáno,že nejsou schváleny pro použití na pozemní komunikaci .... ale více ti určitě napíšou,ti co je mají a používají Sent from my Dell Streak using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Jsou to zbytečně vyhozený peníze, do interiéru, na osvícení SPZ a jako obrysovky jsou ledky výborný, ale jako hlavní žárovky jsou nepoužitelný, protože aby reflektor mohl svítit, tak potřebuje aby zdroj světla vycházel z jednoho bodu (led H4 svítí z více bodů) nehledě na to, že má o hodně nižší svítivost a taky zde nefunguje přepínání mezi potkávacím a dálkovým světlem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geckomyl Vloženo 5. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Jo, to vim, že nejde přepínání, ale nevěděl sem jak moc svítí. Když by svítili víc, tak bych si je rád koupil, ale když píšete, že svítí málo, tak to je nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 kdyžtak tady jako ukázku dávám jak moc (spíš málo) ty H4 led svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Nemáte někdo zkušenost s nějakýma led žárovkama do zadních světel místo klasické dvouvláknovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danc66 Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 jestli chceš něco co víc svítí tak ti můžu doporučit H4 od firmy OSRAM a to buď nightbraker ty používám já a svítí luxusně a nebo jsouu ještě jedny a ty jsou cool blue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 http://www.nokyausa.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Nikdo s led dvouvláknem v zadních světlech? Kdyby mi někdo napsal přesně označení žárovek na oct 1 facelift krátka...tak je koupím a zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Mel jsem na Octavii MR1997 a byl jsem spokojeny, akorat je problem v objimce, protoze zarovky se delaji 5/21W a Skodovka ma svoji upravu 4/21W. Po drobnem tlaku zarovka pasovala, ale problem nastal, kdyz jsem ji pri prodeji vyndaval Ted jsem zkousel na MR 2009 znovu, ale po montazi zacal zlobit tempomat a pri zapnuti blinkru tempomat vypadava, v servise mi rekli, ze to je neoriginalni zarovkou a ze si tento rok umi vyhodnotiti prasklou zarovku. V prodejnach najdes i zarovky s odporem, ktery by mel chybu odstranit, bohuzel nemam zkusenost. V praze nakupuji zarovky na http://www.cztuning.cz/ ale muzes se podivat i jinde, musis hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 ... a ze si tento rok umi vyhodnotiti prasklou zarovku. A kontrolka prasklé žárovky Ti v palubce svítí? Dost pochybuji, jinak by Ti to ve Škodovce říkat nemusel a věděl bys to i bez nich sám. Takže tento rok si to možná, teda jistě, vyhodnotit umí, ale musí být tím auto vybavené a nakódované budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Zadna kontrolka mi nesvitila ani nic nepipalo, nevim, zda to Tourka ma. Pan tvrdil, ze s temi to zarovkami to proste poradne jezdit nebude, tak jsem dal puvodni zarovku a vse v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Hm, divné. Jsou věci mezi nebem a zemí...... Prokazatelně to s těma žárovkama souvislost má. Měls je i v brzdách? Na dízlu nesvítící brzdová žárovka "rozsvítí" kontrolku žhavení. Pro běžného uživatele NIKDE nepopsaný jinak zcela legitímní projev této závady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Souvislost to urcite ma, protoze po vymene to prestalo delat. Mam benzin a daval jsem je jak do mlhovek, tak do dvojvlakna. Na starem aute v pohode, ale tam jsem nemel tempomat. Ted stacilo dat blinkr nebo treba prepnout prepinac klimatizace, nebo vyhrivani zadniho skla a uz se tempomat vypnul. Je to proste zahada a myslim, ze se tim v servisu nechteli zabyvat, tak mi rekli, ze to je tim, ze to je neoriginalni komponent, ktery tam nema co delat. Kontrolka praskle zarovky nesviti, opravdu nevim, zda to tam vubec je, ted se mi to v te zime nechce zkouset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.