Přejít na obsah

Geckomyl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Geckomyl

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Děkuju ja informaci, myslel jsem si to. Nechtěl sem rozebiratcely dveře. Děkuji za odpověď :-)
  2. Zdravim, je možné dodělat elektrické zrcátka do Fabie výbavy ambition? Nechala tam Škodovka konektor pod tapecírunkem nebo se musí koupit celej svazek kabelů do dveří? Dík za rady :-)
  3. Aha, no to by mě docela štvalo, když bych si koupil na vrakárně díl, kterej bych musel nechat opravit... Omlouvam se za blbej dotaz, ale proč se nedělají nový?
  4. Jo, tak kolem 2 tisíc, by to bylo super, ale jakou mam jistotu, že bude fungovat....
  5. V kádince s olejem je ho dost málo... A nevíte náhodou kolik se tak pohybujou ceny na vrakovištích? Bych si zas nerad koupil na vrakovišti díl za 5 000 a novej by mi stál třeba 6 000.
  6. Ahoj, mám takovej menší problém. Když přišly ty velký mrazy, začal se mi ztrácet olej ze serva. Při otočení volantem je slyšet divnej zvuk. Je mi jasný, že to je tim jak je v servu málo oleje. Akorát nevim, kam ten olej utíká. Pod motorem čisto, plech pod motorem taky suchej. Poraďte, kam ten olej utíká a pokud někdo ví, jak to opravit, tak potřebuju radu i s opravou. Dík.
  7. Jo, to vim, že nejde přepínání, ale nevěděl sem jak moc svítí. Když by svítili víc, tak bych si je rád koupil, ale když píšete, že svítí málo, tak to je nechci...
  8. Zdravim, chtěl sem se optat, jestli máte někdo zkušenosti s led diodama. Používáte je někdo místo klasickejch žárovek (H4).
  9. Klasiku... ségra si chce koupit nový a já fakt nevim jaký tam jsou... :-D tlumený a možná i dálky...
  10. Zdravím, mám dotaz, jaké žárovky jsou v předních světlec? je to na fabii I r.v. 2000. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...