Janina Vloženo 30. Listopad 2011 Vloženo 30. Listopad 2011 od včerejška nejde řadit třetí stupeň, ze začátku šel ještě silou dát, ale pak vypadával a teď nejde vůbec, nesetkal jste se s tím někdo? 1 a 5 jde, ale taky ne úplně hladce, 2 a 4 úplně v pohodě. Citovat
Lukynoo Vloženo 30. Listopad 2011 Vloženo 30. Listopad 2011 (editace) Najprv by som spravil základné nastavenie šaltpáky. Je to popísané v DP, nemám ju momentálne pri sebe. Možno sem niekdo prskne návod. Potom by som pozrel či a koľko oleja je v prevodovke a prípadne doplnil. Ak nič z toho nepomôže, tak bud skúsiť zohnať novú prevodovku, alebo starú otvoriť a opraviť :-( Editováno: 30. Listopad 2011, autor: Lukynoo Citovat
Standis Vloženo 30. Listopad 2011 Vloženo 30. Listopad 2011 nevím, jak to popsat, taky mi šlo špatně řadit a pomohlo mi, že mi mechoš rozebral kulisu, jak končí táhla v motoru a tma je prý nějaký plastvý hajzlík, kterej zbrousil a je klid Citovat
Janina Vloženo 1. Prosinec 2011 Autor Vloženo 1. Prosinec 2011 Včera jsme s tím byli v servisu a je to nějaké pérko, prý je to časté. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.