ceannu Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 vedel by mi niekto poradit co moze sposobovat prenos otrasov na volant pri prechode cez nerovnosti na ceste. Ked je rovna (malo kedy :-) ) tak je to v pohode ale ked prejdem cez nejaku "aj" mensiu nerovnost tak to je citit na volante. Mozu to byt tlmice alebo capy alebo je to normalne? Auto Fabia Combi 1.4MPI (2002) Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Já to mám na Octavii 2002 a nikdy mi nedokázal říci, čím to je. Kdyžtak budu sledova tuto diskuzi, třeba se to konečně dozvím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Mě to dělá taky - vibrace od pneumatik se výrazně přenášejí do volantu a i do pedálů, takže cítím takové mravenčení ve volantu a v pedálech. Na hezkém asfaltu to nedělá, jenom na tom hrubším. Taky nevím čím to je, tipuju, že se někde na nápravě něco opřelo kov na kov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Pravděpodobně to budou dělat tyčky řízení jestli máte dobrý čepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Pravděpodobně to budou dělat tyčky řízení jestli máte dobrý čepy. Co myslíš tím "tyčky řízení" a co myslíš tím "čepy". Je čep to, co je na obrázku označeno červ. šipkou? A je třeba při výše uvedených problémech dobré vyměnit celou tu "tyčku" i s čepem, nebo stačí jen ten čep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.