mirca Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 neměl by jste někdo el. schéma zapojení snímače stavu oleje?olej je v pořádku a pořád se mi rožíná kontrolka asi někde vadná kabeláž. Je to 1,9 TDI 66kw r.v. 2002 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Olej může být v pořádku, ale asi tam není potřebný tlak oleje ( nemaže ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Hodně záleží jaká barva té kontrolky je. Červená = nízký tlak oleje. Může být i přes to, že je ho dost. Může být vadné olejové čerpadol Žlutá svítí = nízká hladina oleje. Žlutá bliká = vadné čidlo oleje (ne tlaku oleje) Schéma toho čidla máš tady: Najdeš jej ve spod olejové vany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 je to žlutá kontrolka a svítí čidlo stavu/hladiny je nové takže v něm to nebude asi ta kabeláž nemáte prosím někdo el. schéma?nebo radu vedoucík odstranění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Kolego, zkus to tu prohledat, zda se mi, ze to muze mit souvislost se spinacem na uzavreni kapoty. Nekde jsem tu cetl, ze kdyz nefunguje, tak jednotka si mysli, ze olej nebyl doplnen a proto kontrolka stale sviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Pánové taky požádám o radu.Svítí mi oranžově kontrolka oleje.Zkoušel jsem spínač kapoty a ten je v pořádku,oleje dostatek.Pravda je že po otevřtení kapoty kontrolka na cca 100 km zhasne a potom se znovu rosvítí.Spínač kapoty jsem zkoušel i odpojit a propojit drátkem abych věděl zda je v pořádku.Nevíte co to může být? Všem předem moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 To s tím otevřením kapoty zhasnutím kontrolky na dalších 100 km je OK. ŘJ jsi tím řekl, že jsi olej kontroloval a příp. doplnil nebo vyměnil. Nevím co všechno umí to čidlo na dně olej. vany vyhodnotit, jestli jenom hladinu nebo i nějaké vlastnosti oleje. Olej máš měněný kdy? Případně jej vyměň. Dost možná, že blbne i samotné čidlo. Co VAG, ŘJ zapsala možná nějakou chybu. Je třeba se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 (editace) Je to stejné i po výměně oleje.Olej dávám 10W-40.Na VAG musím zajet,uvidím co to ukáže.Jinak mám i čištěný sací koš v olejové vaně. Editováno: 17. Září 2013, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Tak na VAGu žádná závada,vyměnil jsem znovu olej a dal nové čidlo ale kontrolka pořád svítí. Na olejovém filtru je také čidlo,nemůže to dělat právě toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 prosím!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Na olejovém filtru je také čidlo,nemůže to dělat právě toto? to je čidlo tlaku oleja,takže to nie....je ten spínač kapoty a jeho vedenie určite OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Zkoušel jsem ho a je O.K. Přívod k němu jsem zkoušel zkoušečkou a taky O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Tak dnes výměna spínače kapoty. Kontrolka už nesvítí ale po nastartování cca 5 vteřin bliká.Olejové čidlo je také nové. Já už vážně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Zkontrolovat, jestli je nakodovanej spravnej servisni interval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Tak to jsem vážně nevěděl. Nechám to zjistit.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MachiSSS Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Jak jsi dopadl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vokoun Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Dovolím si recyklovat toto téma. U OI / 1.9 / 81 kW ASV mi začala po nastartování cca 4-5 sekund blikat žlutě kontrolka oleje, potom přestane. Tedy chyba čidla. Při nejbližší výměně oleje tam půjde nové. Otázka - je potřeba u tohoto dílu řešit výrobce/značkovost, nebo nejsou problémy s druhovýrobou (kdyžtak jakou?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Je třeba řešit značkovost, čidla hladiny se v druhovýrobě málokdy povedou... Hella je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.