Přejít na obsah

Maxidot menu - MR2007

Boco

Doporučené příspěvky

Já mám v dokumentaci knížečku, která popisuje všechny novinky, které nejsou se starém návodu.

Přes MaxiDot lze nově nastavit:

- zavírání střešního okna při dešti - pokud je dešťový senzor

- automatické zamykání po rozjezdu

- automatické odemykání při vyjmutí klíče ze zapalování

- možnost nastavit odemčení (přes DO) všech dveří, nebo jen dveří řidiče

Víc si teď nevzpomenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Carlito
Pani ktori mate MR2007 (Diamant a spol) viete co presne znamenaju tie polozky kt. pribudli do menu maxidotu?

Kolega ma novu OII s maxi a v manuale sme to nenasli!

Inak neviete ci sa da urobit upgrade mojeho maxika (MR2005) na MR2007?

Chalani , da sa na MR2006 (kupene 11/2005) dodatocne aktivovat varovne zopnutie blinkrov pri kritickom brzdeni ? A co k tomu potrebujem ? Dik

Odkaz ke komentáři

Pani ktori mate MR2007 (Diamant a spol) viete co presne znamenaju tie polozky kt. pribudli do menu maxidotu?

Chalani , da sa na MR2006 (kupene 11/2005) dodatocne aktivovat varovne zopnutie blinkrov pri kritickom brzdeni ? A co k tomu potrebujem ? Dik

urcite ano, potrebujes VAS alebo VAG-COM+kabel a cloveka co tomu rozumie.

Odkaz ke komentáři

To jsem tu resil taky, nas modelovy rok (mam taky MR2006, vyroba 7/2005) mel mit toto jiz funkcni seriove, mam jeste doma tehdejsi nabidku s novymi funkcemi MR2006. Proto me docela prekvapilo, kdyz se to opet objevilo jako "novinka" v MR2007... ;) .

Ma to nekdo overeno, ze se to da doprogramovat ?

Odkaz ke komentáři

To by mě taky zajímalo, mám auto vyrobené 5/2006 a při zakoupení jsem už měl naprogramováno denní svícení, automatické zamykání při rychlosti nad 15 km/h jsem si nechával dodatečně naprogramovat ( minutová záležitost) ale jestli jde naprogramovat to automatické spouštění varovných světel to mi neříkali, máte to někdo ověřený?

Odkaz ke komentáři

A to máš čo za kotúče, že neprežijú panické brzdenie? Ja som síce na OII panické brzdenie neskúčal (skúšal som len vyprovokovať DSR polkou auta na krajnici), ale na Fabii som absolvoval aj plné brzdenie z 200 na cca 100 a bez problémov. Kotúče to prežili.

Odkaz ke komentáři

tak jednoduse to zkusit - nekde to rozhulit a dupnout na to a uvidite  :D

jj, tenhle postup taky doporucuju. takhle jsem si 2x zkousel brzdovyho asistenta. vysledek? funguje. vysledek c.2? kotouce v riti...vymena

ja zatim v poho :D a to sem parkrat panicky brzdil o 106.........

Odkaz ke komentáři

Malo by to byť toto...

Boco: Obávam sa, že bez výmeny budíkov to nepôjde :angry:

Ak dovolite vratim sa k mojej teme :D

Viete to niekto na 100% ze to nejde iba nejakym "novym FW" ?

Igor - v tej tabulke co si tam prilozil sa pise o SAD - co to je? Stresne okno? To by vysvetlovalo na co treba dazd senzor...inak to potom nechapem :p

Odkaz ke komentáři

Malo by to byť toto...

Igor - v tej tabulke co si tam prilozil sa pise o SAD - co to je? Stresne okno? To by vysvetlovalo na co treba dazd senzor...inak to potom nechapem :p

To je automatické zavírání střešního okna při dešti - proto to potřebuje dešťový senzor ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...