Boco Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Pani ktori mate MR2007 (Diamant a spol) viete co presne znamenaju tie polozky kt. pribudli do menu maxidotu? Kolega ma novu OII s maxi a v manuale sme to nenasli! Inak neviete ci sa da urobit upgrade mojeho maxika (MR2005) na MR2007? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Já mám v dokumentaci knížečku, která popisuje všechny novinky, které nejsou se starém návodu. Přes MaxiDot lze nově nastavit: - zavírání střešního okna při dešti - pokud je dešťový senzor - automatické zamykání po rozjezdu - automatické odemykání při vyjmutí klíče ze zapalování - možnost nastavit odemčení (přes DO) všech dveří, nebo jen dveří řidiče Víc si teď nevzpomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Malo by to byť toto... Boco: Obávam sa, že bez výmeny budíkov to nepôjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Já tam bohužel sklopení zrcátka při parkování nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Já tam bohužel sklopení zrcátka při parkování nemám :-( Ak ma pamäť neklame, sklápanie zrkadla funguje len vtedy, keď máš elektricky ovládané sedadlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Přesně tak, musíš mít "paměťová" el. ovládaná sedadla a to zrcátko se sklápí když je ovladač pro regulaci vnějších zrcátek v poloze "R" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Přesto si myslím, že by neměl být problém toto doprogramovat i bez elektricky ovládaných sedaček. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Carlito Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Pani ktori mate MR2007 (Diamant a spol) viete co presne znamenaju tie polozky kt. pribudli do menu maxidotu?Kolega ma novu OII s maxi a v manuale sme to nenasli! Inak neviete ci sa da urobit upgrade mojeho maxika (MR2005) na MR2007? Chalani , da sa na MR2006 (kupene 11/2005) dodatocne aktivovat varovne zopnutie blinkrov pri kritickom brzdeni ? A co k tomu potrebujem ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Přesto si myslím, že by neměl být problém toto doprogramovat i bez elektricky ovládaných sedaček. Co myslíte? podla mna urcite nie - potrebujes nejaku "pamat" a na to prave sluzia tie el. ovl. sedacky( s pamatou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 2. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Pani ktori mate MR2007 (Diamant a spol) viete co presne znamenaju tie polozky kt. pribudli do menu maxidotu?Kolega ma novu OII s maxi a v manuale sme to nenasli! Inak neviete ci sa da urobit upgrade mojeho maxika (MR2005) na MR2007? Chalani , da sa na MR2006 (kupene 11/2005) dodatocne aktivovat varovne zopnutie blinkrov pri kritickom brzdeni ? A co k tomu potrebujem ? Dik urcite ano, potrebujes VAS alebo VAG-COM+kabel a cloveka co tomu rozumie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Pani ktori mate MR2007 (Diamant a spol) viete co presne znamenaju tie polozky kt. pribudli do menu maxidotu?Kolega ma novu OII s maxi a v manuale sme to nenasli! Inak neviete ci sa da urobit upgrade mojeho maxika (MR2005) na MR2007? Chalani , da sa na MR2006 (kupene 11/2005) dodatocne aktivovat varovne zopnutie blinkrov pri kritickom brzdeni ? A co k tomu potrebujem ? Dik To jsem tu resil taky, nas modelovy rok (mam taky MR2006, vyroba 7/2005) mel mit toto jiz funkcni seriove, mam jeste doma tehdejsi nabidku s novymi funkcemi MR2006. Proto me docela prekvapilo, kdyz se to opet objevilo jako "novinka" v MR2007... . Ma to nekdo overeno, ze se to da doprogramovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Chalani , da sa na MR2006 (kupene 11/2005) dodatocne aktivovat varovne zopnutie blinkrov pri kritickom brzdeni ? A co k tomu potrebujem ? Dik To by mě taky zajímalo, mám auto vyrobené 5/2006 a při zakoupení jsem už měl naprogramováno denní svícení, automatické zamykání při rychlosti nad 15 km/h jsem si nechával dodatečně naprogramovat ( minutová záležitost) ale jestli jde naprogramovat to automatické spouštění varovných světel to mi neříkali, máte to někdo ověřený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 tak jednoduse to zkusit - nekde to rozhulit a dupnout na to a uvidite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Obávam sa, že tie svetlá aktivovať len tak jednoducho nepôjde. Je to totiž vlastnosť RJ ABS, takže podľa môjho názoru bude nutný flash RJ ABS. Kto vie, či ale vôbec bude nejaký flash pre staršie jednotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 tak jednoduse to zkusit - nekde to rozhulit a dupnout na to a uvidite jj, tenhle postup taky doporucuju. takhle jsem si 2x zkousel brzdovyho asistenta. vysledek? funguje. vysledek c.2? kotouce v riti...vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 A to máš čo za kotúče, že neprežijú panické brzdenie? Ja som síce na OII panické brzdenie neskúčal (skúšal som len vyprovokovať DSR polkou auta na krajnici), ale na Fabii som absolvoval aj plné brzdenie z 200 na cca 100 a bez problémov. Kotúče to prežili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 tak jednoduse to zkusit - nekde to rozhulit a dupnout na to a uvidite jj, tenhle postup taky doporucuju. takhle jsem si 2x zkousel brzdovyho asistenta. vysledek? funguje. vysledek c.2? kotouce v riti...vymena ja zatim v poho a to sem parkrat panicky brzdil o 106......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Malo by to byť toto...Boco: Obávam sa, že bez výmeny budíkov to nepôjde Ak dovolite vratim sa k mojej teme Viete to niekto na 100% ze to nejde iba nejakym "novym FW" ? Igor - v tej tabulke co si tam prilozil sa pise o SAD - co to je? Stresne okno? To by vysvetlovalo na co treba dazd senzor...inak to potom nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Včera mi na semaforu blikla červená, dupl jsem na brzdu a blinkry začaly vesele blikat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Igor - v tej tabulke co si tam prilozil sa pise o SAD - co to je? Stresne okno? To by vysvetlovalo na co treba dazd senzor...inak to potom nechapem Aby som pravdu povedal, tak neviem, čoho skratka to môže byť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Malo by to byť toto...Igor - v tej tabulke co si tam prilozil sa pise o SAD - co to je? Stresne okno? To by vysvetlovalo na co treba dazd senzor...inak to potom nechapem To je automatické zavírání střešního okna při dešti - proto to potřebuje dešťový senzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 SAD = Schiebe-/Ausstell Dach = posuvne/vyklopne stresni okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Maverick: Dík za preklad, škoda, že som na hodinách nemčiny nedával pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.