honzik Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 menil jsem v aute stredni panel (z Jumbo Boxu na nizky) a ve skodovce mi prodali panel dle VIN, ale ma zahadnou diru 30 x 30 mm nad tlacitkem zamykani, netusite nekdo na co je. Potreboval bych to nejak rozumne zaslepit, nejlepe necim origo. dik Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Nie je to priprava na novy eCall system od Skodovky ? Vid linka: http://auto.sme.sk/c/5868619/skoda-ma-novy-bezpecnostny-system.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 (editace) tak tento panel je pre plynovú verziu....nechápem,prečo si to kupoval v škodovke,ked si to mohol kúpiť tu na fore za fľašku rumu a bez diery v paneli Editováno: 6. Prosinec 2011, autor: Gracho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Gracho : koupil jsem ho proto ,ze je to new auto a cena cca 500,- mi prijde OK (zbytek jsem koupil tady - popelnik ,krytky....) a tady zrovna zadny cely skoro new neni,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Zkusil bych to vyměnit. A nebo jestli to chceš zalepit originálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 diky za info , tohle me nenapadlo ze to bude plyn :-) mozna bych tam mohl stvorit nejake meridlo napeti nebo neco podobneho .. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 ty vole ja by som im to obuchal o hlavu...jak ti mohli predat s dierou? a ako si to mohol prevziat a namontovat...ja by som to isiel hned vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 nepotrebuji prosim resit vymenu,jen jsem chtel vedet co tam ma byt. panel jsem nutne potreboval v patek, skodovka ho dodala , upozornila ze je tam ta dira, ja souhlasil neb jsem ho nutne potreboval,neb sobotni cestovani s Jumbo bobem jsem uz nechtel absolvovat z duvodu znacne neprakticnosti a prostoroveho omezovani cestujiciho na zadnim strednim sedadle.tot vse neni nutne nikoho osocovat a uz vubec cokoli resit diky za info honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zifco88 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Este ked ti mozem poradit sice neviem presne rozmery, ale mohol by si tam namontovat AUX vstup od autoradia. Len si zisti ci mas AUX vystup zo svojho radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.