ceannu Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Caute, pri zapnuti spinacej skrinky na poziciu 1 sa mi rozsvieti signalizacia bezpecnostnych pasov. Zhasne po cca 2sec aj ked pasy nie su zapnute. Je mozne tuto funkciu aktivovat tak aby reagovala naozaj na pasy? Je treba vymenit zasuvky pasov? Alebo staci len nieco nakablovat? Auto Fabia 1.4MPi Combi Classic. Vdaka za akekolvek info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Musis vymenit zamek pasu za zamek se spinacem a natahnout kablik do palubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 aka je cena takehoto zamku so spinacom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10035 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3790 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5204 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4809 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10507 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 vdaka za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nedekuj, priste hledej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Nedekuj, priste hledej ... Koukám, žes tu přijmul roli "čuchacího psa"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 hele, rediteli, ze ti dam pod avatar "Jsem elektromafian" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 hele, rediteli, ze ti dam pod avatar "Jsem elektromafian" sakra, to už se o mém povýšení ví i v Ústí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Vsude Kriziku, vsude Honza rikal, ze mu mas prej doma zapojit elektrinu zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Vsude Kriziku, vsude Honza rikal, ze mu mas prej doma zapojit elektrinu zadarmo To víš...primátorský ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Aby to nedopadlo jak s bejvalym reditelem MNUL, ten ji mel taky zadarmo a pak musel odstoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Je zámek pásů stejný ve fábce a v oktě? A je stejný levý a pravý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akirasan Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 čau... mám Fabii ve výbavě Elegance...při nastartování se mi rožne kontrolka připnutí pásu a svítí pár sekund....problem je že svití at sem připoutanej nebo ne a zhasne po těch pár sekundách v tom samém případě (připoutanej nebo nepřipoutanej)....a bez signalizace.....zajímalo by mě jestli to tak má být nebo to je nějakej hapr.....a malou radu navíc...zda popřípadě odstraním sám či servis díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Mě bimbal gong dokud jsem se nepřipoutal nebo asi 30 sec, nejsem si jistej, že pak ta kontrolka zhasla, ale uřčitě to přestalo bimbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Môže byť niekde prerušený kábel... Skontrolovať alebo ak to štve, tak prekódovať budíky a vypnúť kontrolku pásov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Kvůli kontrolce zapnutých pásů se musí kódovat budíky? Nestačilo by z toho konektoru u budíků (myslim T32a, nebo jaký je to označení..) vytahnout nebo připojit drát na pozici pro tu kontrolku? A pokud to takhle blne, tak zkontrolovat, jestli funguje ten spínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 - Po výměně ledek v palubovce mi stále sviti kontrolka zapnutého pasu , včem může byt problem ? - Nemá někdo popis konektorů na palubovce ( černý v levo , zelený v pravo ) ? - Lze vyměnit zelený konektor (s pojistkou proti vypadnutí) který se zapojuje do palubovky na pravé straně ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tu máš to zapojenie, ten konektor si myslím,že pôjde vymeniť vycvakáš piny a nacvakáš do nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Diky ps: z čeho to máš ty fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Z DP/dielenská príručka/ http://www.skoda-club.net/manuals.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Prečo chceš meniť celý konektor? čo si s ním robil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 vikino, ked podrzis ALT a potom PrintSCR tak screenes iba aktuálne okno a nie len celu plochu. Obrazky tym padom mas v lepsom rozliseni a dole mozes mat otvorene co chces ))) Alebo mas stale taky poriadok na ploche???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Diky za radu ale poriadok mám stále! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.