Maxx Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Prečo chceš meniť celý konektor? čo si s ním robil? uletěl mi na jedné straně "ten zelený čudlik" co drži tu pojistku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To nevadí pokial by si ho mal zle osadený nešlo by ti viac vecí. Varovanie si dostal oprávnene. ešte raz čo si ešte robiul s DPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To nevadí pokial by si ho mal zle osadený nešlo by ti viac vecí.Varovanie si dostal oprávnene. ešte raz čo si ešte robiul s DPS? nic vic krom výměny ledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadev Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 mám otázku..chtěl bych vypnout akustickou signalizaci pásu..inteligentně, né vypojením konektoru..asi jsem to špatně hledal, ale překodováním budíků mi zhasne jenom kontrolka..díkes..F1, Comfort, 1,4 44kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Nechapu proc to chces vypnout, ty nepouzivas pasy? Jinak prekodovanim to lze zrusit, jednotka to nebude hledat a tudiz ani signalizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaz Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 cau. Mě zas vadí že ta kontrolka svíti ať mám zaplej pás nebo ne, akorát když si nezapnu tak to ještě pípá, ale stejnak jen asi 3s. Nešlo by to nějak prodloužit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 to umí tuším budíky až od MR2006... tudíž buď nové budíky, nebo přehrát eeprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Když jsme u toho.. který ten zámek pásů se má použít?? v etce jsou dva.. 6Y0 858 471 L - zámek tlačítkový s varovným kontaktem 6Y0 858 472 K - zámek se třmenem bezp. pásu pro vozidla s varovným systémem bezp. pásů můžete mi pls někdo zjistit cenu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) Zdravím, objednal som si zámok pásu z kontaktom 6Y0 858 471 L a potreboval by som objed. číslo svorkovnice, mam tam zelenej farby na vyhrievanie sedacky. Na tom zamku pasu je cervena. Poradte, kto ste to dorabali? Editováno: 31. Srpen 2010, autor: alexa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 V etke som nasiel dve svorkovnice - 1J0 937 713 B 1J0 937 714 B Teraz neviem ktoru mam objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Otázka na ty znalé, kudy je originál natažena elektrika pod levou sedačku. Svazkem vedle středového tunelu na ruční brzdu, nebo vedle levého prahu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 samozřejmě, že kolem prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Namontováno, nakodovano a funkční . Editováno: 11. Září 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Predpokladam ze si vymenil povodny zamok za nieco taketo http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6y0858471gfcn-zamok-bezpecnostneho-pasu-lavy-oe-19045.html a len pre sedadlo vodica. Chcem sa spytat bol potrebny pri zapajani nejaky dodatocny konektor? alebo naozaj staci len vymenit kus za kus a zapojit neviem presne kam?bez dalsich investicii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Ano stačí vyměnit, dotáhnout kabel do konektoru T32 pin 20 v přístrojovce a nakodovat. Taky už mi to maká. Editováno: 11. Září 2013, autor: KillersMPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) Takze objednane /6Y0 858 471 G FCN/, namontovane, nakodovane, ale ziadna zmena. Ikona pasu zasvieti a po chvili zhasne, ziadne pipanie z budikov, nic. S elektrikarom sme dospeli k zaveru, ze ten zamok musi byt vadny, takze to budem reklamovat. Môzte tu prosim niekto napisat ako to vyzera ked to funguje?Kontrolka ma svietit stale dokym sa nezapne pas?, pipat to bude asi iba chvilu, to vsetko ked otocite klucom, alebo treba prejst par km nepriputany a potom sa ozve signalizacia??Diky Editováno: 28. Říjen 2013, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 U mě to funguje následovně. Po zapnutí zapalování se rozsvítí kontrolka pásů a stále svítí. Žádné pípání, nic. Když si zapnu pás kontrolka zhasne a nic se neděje. Když se nezapnu a rozjedu se začne kontrolka blikat a zní gong z budíků. Toto trvá asi 2 minuty. Pak už jen kontrolka svítí. Ale nevím jestli nezáleží jaké máš budíky. Já mám 6Y0 920 883 M. U starších to může být jinak, to ti musí potvrdit někdo kdo má starší budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Super, takze kontrolka ma svietit stale, ona zial vzdy zhasla, heh. Ja mam budiky maxidot 6Y0 920 841 M, takze tie novsie. Dakujem za objasnenie, uz mam predstavu Keby sa nasiel este niekto, tiez s maxidotovymi budikmi, ako to hlasi u neho, sem s tym...budem len rad a mudrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Takze hlasenie nakoniec rozchodene, ALE!! - signalizacia napisom, ikonou a zvukom iba po otoceni klucikom, potom uz vobec, jedno ci pas je alebo nie je zapnuty, ani pri jazde bez pasov, ziadna signalizacia, takze v tomto stave to nema vyznam. Teraz neviem ci to bol umysel jednorazovej signalizacie, alebo je niekde chyba. Tu je nazorna ukazka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 podle čísla dílu mám poslední budíky a tam to funguje tak, že po otočení klíčku se objeví hlášení na maxidotu, jako u Tebe, šipkou na páčce ho můžu "odstranit" nicméně kontrolka stále svítí. A když se rozjedu tak asi při 25km/h začnou budíky dost nepříjemně pískat a to už nafurt, dokud si nezapnu pás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) Aha, takze kontrolka ma svietit stale? nesmie zhasnut? sipku na pacce myslis tu na ovladanie palub. pc, to neskusal ci sa da vypnut. Co s tym dalej? skusit predsa len vymenit ten zamok pasu za druhy?od coho zavisi ze svieti kontrolka pasov? preco zhasina? Budiky nic nehlasia ani pri 50 km rychlosti. Nesuvisi to s tym, ze mi nefunguje korektne gala funkcia na radiu symphony, dodnes neviem preco, nastavena na max hodnote 9 a rozdiel je ledva postrehnutelny. vsetko po nakodovani zobrazenia radia na maxidote. Nehra v tom rolu nejaky snimac rychlosti? Potrebujem to nejako doriesit. ten zamok pasu ma cislo 6Y0 858 471 G FCN PS: mam tu protichodne nazory - teda vraj: az pri F a O 2 ma svietit a otravovat konstantne - pri O a F 1 len zasvietit a potom zhasnut. CO JE NA TOM PRAVDY?ja uz som z toho jeleň, ci to ma alebo nema hlasit furt. Editováno: 6. Červen 2014, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 zdarec, mám maxidot benzín a funguje mi to dodělaný normálně. Dokud se nepřipoutám tak svítí a píše připoutejte se prosím, a když jedu nepřipoutanej tak to začne řvát jak čert, a jakmile se připoutám ticho. A co píše origo návod u auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Mas Fabiu 1?? to ma akurat napadlo dohladat manual a pise sa tam: citujem: "Kontrolni svetlo se po zapnuti zapalovani rozsviti na nekolik sekund jako upozorneni, abyste si pripnuli bezpecnostni pas. V pripade ze nejste pripoutani bezpecnostnim pasem, zazni po zapnuti zapalovani na dobu 6s akusticka signalizace" - tak a teraz mi vysvetli ako je mozne ze tebe to hlasi stale????ked to protireci tomu, co sa pise v manuali??? /cislo zamku mas 6Y0 858 471 G FCN? - rovnake, pravda? Kde je pes zakopany...heh?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Hej, Fabia I combi. To by mě zajímalo proč ti to ukazuje takhle. Tu signalizaci tonem - ještě vyzkouším ráno až pojedu do práce a pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 podle čísla dílu mám poslední budíky a tam to funguje tak, že po otočení klíčku se objeví hlášení na maxidotu, jako u Tebe, šipkou na páčce ho můžu "odstranit" nicméně kontrolka stále svítí. A když se rozjedu tak asi při 25km/h začnou budíky dost nepříjemně pískat a to už nafurt, dokud si nezapnu pás Já mám budíky s maxidotem B na konci flešnutý palivoměr pro před face auto. Sedačky jsou z Fabie II, ale to je jedno jsou shodný s FI. Fachčí mi to stejně jako Drewiemu. Odzkoušeno dnes ráno i odpoledne při cestě z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.