Přejít na obsah

provaz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení provaz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj. Mam dotaz jestli je možná záměna snímačů 6Q1423291D za 6Q1423291F? Diky
  2. Ahoj, mam takovej problem Fabia 1.9tdi zajízdy chcípne a pak nejde nastartovat. Ale pak třeba za hodinu chytne normálně. Na VAGu žádná závada neni. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Díky
  3. Můžeš pak napsat jaky maš zkušenosti taky o něm uvažuji?
  4. cau. Mě zas vadí že ta kontrolka svíti ať mám zaplej pás nebo ne, akorát když si nezapnu tak to ještě pípá, ale stejnak jen asi 3s. Nešlo by to nějak prodloužit?
  5. Nedávno sem se do toho taky pustil a taky urvaný dráty v molitanu.
  6. A jak si to prosimtě udělal přes VAG?
  7. Mohl by mi někdo prosím poradit kde seženu funkční VDS-PRO?
  8. Z držákem komfortky sem ani moc velkej problém něměl akorát to čidlo tam nějak moc drží. Odpojil sem od něj konektor a ať tahám jak tahám prostě nechce ven.
  9. čau tak se do toho taky pustil. Ale mám problém vyndat to čidlo ven. A tak se chci zeptat jestli tam neni nějak zacvaklý nebo jak tam drží?
  10. provaz

    Denní svícení

    Ja sem hledal ale nikde sem nenašel jak udělat aby se mi rosvítila automaticky i palubovka.
  11. provaz

    Denní svícení

    Čau. Kopil sem fabii ve které už je bylo namontováno relé denního svícení, a docela mi vadí že se mi nerosvítí palubovka. Tak by mě zajimalo jestli to nejde nějak udělat aby se rosvítilo všechno?
  12. jj je to origo. zezadu, hm tak proto sem ho neviděl. Tak si budu muset zajet do servisu.
  13. čau. nevite náhodou jak zjistit číslo kliče na bezpečnostní šrouby, nejak se mi ho podařilo ztratit. u nás v mototechně pomě chtěli číslo a že prej by mělo bejt na tom šroubu ale ja na něm nic nevidim(asi sem slepej)
  14. ja nepsal že je to zbytečný. ja sem jen chtěl říc že i bez nich to muže hrát velice dobře a je mi jasný že nemužu srovnávat fabii s A3(BOSE) je to trochu někde jinde. Ale tak co každýmu vyhovuje něco jinýho
  15. Naprosto souhlasim s Mil4n že stačej přední a sub. Taky dřív cpalrepra doztadu do plata a tak podobně. Ale pak mě kámoš svez ve svoí novej audi a3 a tam má akorát přední komponentní sub(je to serie) a hraje luxusně. i cestují v zadu si to vychutná.
×
×
  • Vytvořit nový...