Publikováno Prosinec 10, 201113 r čau.mám fabii 1.9 tdi pd 74kw s chipem. občas se mi stane že auto nenastartuju.udelá to jen za tepla .když to zdechnu a chci to třeba hned nebo po chvilce natočit tak to jen točí ale nechytne.nechám to do druhého dne schládnout a auto zase jede.jednou mi to ještě vynechalo a rožla se na chvilku kontrolka žhavení a neustále to vyhazuje sporadické chyby například :Ovládání AGr ventilu,relé žhavení,ovládání klapky hmotnosti vzduchu,někdy ovládání vstřiku. Ale vždycky je u každé chyby napsané přerušení nebo skrat ke kostře.chybu normálně smažu a jezdím dál.před týdnem jsem vyměnil ještě gumičky na vstřikoch a zatímjezdím v pohodě.zkusil jsem vyčíst chyby před dvěma dnama a zas tam něco bylo ale nic jsem nepoznal že by auto nechtělo chytnout nebo že by vynechalo.opravdu už nevím.někdo mi radil že mám přejít ukostření motoru
Prosinec 10, 201113 r Taky bych mrknul na kostru motoru a baterky, pokud ti to vypisuje přerušení nebo skrat ke kostře. Zkouknout a proměřit to nedá tolik práce.
Prosinec 11, 201113 r Autor Měřil jsem to zátěžovým voltmetrem a všude stejné napětí.takže fakt nevím.ale udelá to jen někdy a to je mi divné
Březen 20, 201213 r Ano starter má malé otáčky, ale řešení je jen fungl nový starter, repas do roka bude dělat to same. Nebo zvednutí startovací dávky. Upraveno Březen 20, 201213 r od VAG BoBo
Březen 27, 201213 r A co takhle pohnilej svazek,to tahle fobie dělaly,to ten špatnej starter tam naseká tolik chyb do řj???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.