Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čau.mám fabii 1.9 tdi pd 74kw s chipem. občas se mi stane že auto nenastartuju.udelá to jen za tepla .když to zdechnu a chci to třeba hned nebo po chvilce natočit tak to jen točí ale nechytne.nechám to do druhého dne schládnout a auto zase jede.jednou mi to ještě vynechalo a rožla se na chvilku kontrolka žhavení a neustále to vyhazuje sporadické chyby například :Ovládání AGr ventilu,relé žhavení,ovládání klapky hmotnosti vzduchu,někdy ovládání vstřiku.

Ale vždycky je u každé chyby napsané přerušení nebo skrat ke kostře.chybu normálně smažu a jezdím dál.před týdnem jsem vyměnil ještě gumičky na vstřikoch a zatímjezdím v pohodě.zkusil jsem vyčíst chyby před dvěma dnama a zas tam něco bylo ale nic jsem nepoznal že by auto nechtělo chytnout nebo že by vynechalo.opravdu už nevím.někdo mi radil že mám přejít ukostření motoru

Taky bych mrknul na kostru motoru a baterky, pokud ti to vypisuje přerušení nebo skrat ke kostře. Zkouknout a proměřit to nedá tolik práce.

• Autor

Měřil jsem to zátěžovým voltmetrem a všude stejné napětí.takže fakt nevím.ale udelá to jen někdy a to je mi divné

• 3 týdny později...

Malá startovací dávka.

• 2 měsíce později...

starter

Ano starter má malé otáčky, ale řešení je jen fungl nový starter, repas do roka bude dělat to same. Nebo zvednutí startovací dávky.

Upraveno od VAG BoBo

A co takhle pohnilej svazek,to tahle fobie dělaly,to ten špatnej starter tam naseká tolik chyb do řj???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.