KoNG Vloženo 10. Prosinec 2011 Vloženo 10. Prosinec 2011 (editace) Aiias Second ChanceJak jsem již psal v předchozím mém tématu Roomajz TSI, se mi podařilo zdárně odstoupit od kupní smlouvy a vozidlo bylo vráceno. O tom že budu brát Roomstera jsem byl tak nějak rozhodnut, poohlížel jsem se po Yetim ale přeci jenom ten kufr je tam menší a hlavně bych se cenou nedostal na naftu ale pouze na 1.4 TSI Drive a po předchozí zkušenostech s TSI bych do toho nešel. Navíc si roomika oblíbila i moje polovička. A pak se našel takový který mě okouzlil cena/výbava.Takže dnes jsem domu přijel z Roomstrem 1.6 TDI CR 77kW Atractive, referentské vozidlo ŠA v hodnotě cca 540tis. Já ho koupil zhruba o 200tis. levněji s 19tis KM na kontě ve stavu nového vozu. K výbavě není co dodat je to maximální možná pouze chybí prosklená střecha a tu bych ani nechtěl takže k výbavě maximální spokojenost. Co se týká motoru tak mě dneska cestou z Prahy překvapoval jak svým kultivovaným projevem tak svou tichostí, takový tichý traktůrek jinak výkon s vozem celkem cvičí člověk se chvilku nehlídá přišlápne plyn a hned 160km/h na dálnici natacháku Jediné co mi trochu vadí je to, že spojkový pedál jde celkem těžko mačkat v porovnání s předchozím vozem ale to bude asi dvouhmotým setrvákem Jinak spotřeba na trase Praha --- Prostějov průměrná 5.3 a to jsem ještě jel 25km po Praze a na dálnici občas zkoušel jak to jede. Spokojenost maximální!!!K barvě rosso brunelo / černá perleť střecha celkem se mi tato kombinace libí ještě zvážím doladění černých folii na dvěřích a blatníku jak to mají verze bi-color co jsem viděl na salonu.Foto zatím nejsou pouze jedna z předávkyPlánované úpravy:- dekorativní folie (nebudu řešit případně Plastidipem)- koncovka výfuku - hotovo- prahové lišty - hotovo KDA 770 002- sportovní pedály - hotovo FCA 000 001- koberec zadní obložení - hotovo 5J7 868 887 1BS, 5J7 868 888 1BS- tlumící výplň pod přístr. u řidiče - hotovo 5J1 863 081E- krytky předních nábojů - hotovo 1J0 501 249C- kratší anténní prut - hotovo- pylový filtr aktivní - hotovo - ECO pneumatiky místo 205/45 - hotovo - snímač deště - hotovo - H7 NB+ - hotovo - LED interiér + SPZ - hotovoEDIT: jeden snímek před salonem Editováno: 15. Červenec 2013, autor: KoNG 1 Citovat
Voice Vloženo 10. Prosinec 2011 Vloženo 10. Prosinec 2011 No tak gratulace at to slouží líp než to první. Nakonec to dopadlo dobře a ještě si na tom vydělal. 1 Citovat
David C3 Vloženo 10. Prosinec 2011 Vloženo 10. Prosinec 2011 Taky gratuluji a myslím, že budeš spokojený... Citovat
Tom077 Vloženo 11. Prosinec 2011 Vloženo 11. Prosinec 2011 Gratulace!!! Tak přeji spoustu kilometrů bez nehody a hlavně bez poruchy !!! Citovat
FrantaU Vloženo 12. Prosinec 2011 Vloženo 12. Prosinec 2011 Taky gratuluji k novému Roomíkovi. Přeji hodně spokojených km za jeho volantem. 1 Citovat
Jirin Vloženo 13. Prosinec 2011 Vloženo 13. Prosinec 2011 Moc pěkné autíčko. Přesně podle mojich představ včetně barvy. Přeji mnoho bezproblémových Km. 1 Citovat
KoNG Vloženo 13. Prosinec 2011 Autor Vloženo 13. Prosinec 2011 tak jsem dneska úřadoval v servise a objednal potřebný materiál (viz první příspěvek) koupil nové přední a zadní stěrače a vyměnil pylový filtr Citovat
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2011 Vloženo 13. Prosinec 2011 Gratulace k zánovnímu Roomajzu. Doufám,že ti tento vydrží bez závad. Citovat
KoNG Vloženo 13. Prosinec 2011 Autor Vloženo 13. Prosinec 2011 (editace) díky snad se konečně zadařilo na dobrý kus respektive výstavní protože podle interní historie tento vůz byl asi 5x připravován na výstavu Editováno: 13. Prosinec 2011, autor: KoNG Citovat
Tom077 Vloženo 13. Prosinec 2011 Vloženo 13. Prosinec 2011 Kongu:Prosím tě,co to je ta "tlumící výplň pod přístr. u řidiče?Má to zabránit nějakým vybracím? Popř. nějaký odkaz na danný produkt? Díky za info ;-) Sent from my Dell Streak using Tapatalk Citovat
skofa1.2 Vloženo 13. Prosinec 2011 Vloženo 13. Prosinec 2011 Moc pěkné,fakt jo. Mimochodem docela zajímavě vyfocené na předávačce.Chvilku sem si myslel,že ti tam dali mašli na stěrač,jako na dáreček,až potom mi došlo že to je odraz poutače v okně Citovat
KoNG Vloženo 14. Prosinec 2011 Autor Vloženo 14. Prosinec 2011 (editace) skofa: jsem si to s tou mašlí ani nevšiml ale je to jak říkáš (odraz) I když je to ten nejlepší dárek co jsem v životě dostal Tom007: jde o to, že teď mohu nohu vrazit z řidičova sedadla pod přístrojovku a klidně tam něco nohou udělat, chybí tam výplň která se nedává jelikož se tím ušetří 154kč u spolujezdce ji mám. Stejně to bylo i na mém předchozí voze prostě se šetří!!! Stejně tak i na kobercích v kufru na bocích. Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: KoNG Citovat
stanmar Vloženo 14. Prosinec 2011 Vloženo 14. Prosinec 2011 Blahopřeji k novému vozu a přeji vždy bezstarostnou jízdu !!! Citovat
Tom077 Vloženo 15. Prosinec 2011 Vloženo 15. Prosinec 2011 KoNGu: díky za info,já totiž myslel,že je to na nějaké tlumení vibrací. Před nedávnem mi začalo na straně řidiče (alespoň myslím,že je to na té straně) něco "drnčet" a ani za nic nemůžu přijít na to odkud nebo co to drnčí .... sice to dělá jen když je auto studené při přidávání plynu .... po chvilce to ustane .... tak mě to zase tolik netrápí,ale i tak .... (a od motoru to není určitě) .... třeba na to časem přijdu Citovat
ADLERos Vloženo 18. Prosinec 2011 Vloženo 18. Prosinec 2011 Taky Gratuluji k novému vozítku a snad s ním nebudou potíže jako s předchozím Roomstrem Citovat
KoNG Vloženo 19. Prosinec 2011 Autor Vloženo 19. Prosinec 2011 váhám jestli dát černý mlhovky a černý zrcátka ? Citovat
ADLERos Vloženo 19. Prosinec 2011 Vloženo 19. Prosinec 2011 Zrcátka bych určitě nechal v barvě,máš luxusní barvu tak ta černá by to jenom skazila. A černé mlhovky? dost dobře nevím jak to myslíš,jako je stříknout tím zatmavovacím sprejem? Citovat
KoNG Vloženo 20. Prosinec 2011 Autor Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) ne ne použít monte carlo mě právě ty zrcátka moc nesedí k té černé perleťové střeše Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: KoNG Citovat
KoNG Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Vloženo 21. Prosinec 2011 tak dnes dorazil zbytek ND pro dodělání "nedodělků" z výroby, čísla ND jsem přidal do prvního příspěvku Citovat
Tom077 Vloženo 21. Prosinec 2011 Vloženo 21. Prosinec 2011 KONGU: nehodil by jsi mi sem fotku toho kratšího anténího prutu.Celkem jsem nad tím uvažoval. A pak otázečky-jak je to s příjmem rádia-nezhoršil se.Kde jsi prosím kupoval?Výměna je jednoduchá,protožekdyž odšroubuju ten dlouhý prut,tak jde pouze sklopit,ale ne odebrat.Nebo ano?Musím to nějak vytrhnout?? Díky za info ... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat
KoNG Vloženo 22. Prosinec 2011 Autor Vloženo 22. Prosinec 2011 (editace) http://www.obautodil...original-805018 fotky jsou tam také výměna jednoduchá vymontovat starý namontovat nový signál se nezhoršil. Prut je v porovnání se starým o polovinu menší Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: KoNG Citovat
Tom077 Vloženo 22. Prosinec 2011 Vloženo 22. Prosinec 2011 (editace) KoNG: díky za info. Dnes jsem u nás v OVĚ v jednom obchodě viděl ty kratší pruty,ale ne origo Škoda ... vypadal úplně stejně jako ten origo ... a byl samozřejmě levnější .... co myslíš ty ... raději origo Škoda nebo koupit i neorigo???? Teď ještě koukám na ten prut v OBautodílech,že je MADE IN POLAND ... a ten neorigo byl taky polský ... tak mě jen tak napadlo,že v té fabrice kde to dělají posílají to do škodovky a něco z výroby si balí do svých obalů a prodávají pod svou značkou a tak si přividělávají Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: Tom077 Citovat
ADLERos Vloženo 22. Prosinec 2011 Vloženo 22. Prosinec 2011 Tome být tebou tak bych se na ten prut vykašlal protože ti ho hned někdo šlohne na těch sídlištích je to mazec,každou chvíli nějkáké rádio,poklice jednou tady dokonce šlohli nějákému mercedesu kola a ani se neobtěžovali dát to na špalky,normálně mu to hodili na podvozek a brzdy Citovat
Tom077 Vloženo 22. Prosinec 2011 Vloženo 22. Prosinec 2011 ADLERos: to je hnus co se děje.Holt někteří lidi jsou k.... No s tím prutem antény.Risknu to,originál si samozřejmě nechám a kdyby mi to ukradli,vrátímtam origo prut a už bych se na to pak vykašlal .... Kongu : sorry za OT .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat
KoNG Vloženo 23. Prosinec 2011 Autor Vloženo 23. Prosinec 2011 tak dnes jsem si chtěl přehodit H7 v nat. projektorech za lepší a vidím, že levé světlo je bez šance budu muset asi demontovat filtr nafty kurňa... přístup jak do pr.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.