Přejít na obsah

Jirin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jirin

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Na stránkách škoda auto jsem se dočetl, že tento motor může jezdit na etanol. Zajímalo by mne, zda se dá etanol použit jako 100% palivo. Jaká je pak spotřeba, životnost motoru. Nemá toto palivo nějaké zápory. Děkuiji za odpověď.
  2. Jirin

    MaxiDot

    Mám také tento problém. V servisu mi již alespoň 6 restartovali softwar a asi po tydnu se mi také na Maxidotu ztratí zobrazení autorádia. Už na ně celkem tlačím a oni se stále vymlouvají na nový softwer, který mají dostat a stále ho nemají. Připadá mi, že mne vodí za nos. Neřešili jste již tento problém a jak to dopadlo? Za odpověď děkuji. Prosím napište!!!!!!!!!
  3. Jirin

    Spotřeba

    Jeli jsme to ve třech. Já manželka a 14-cti letý syn. No v kufru plno krámu, jidlo na 14 dnů a pro mne dvě balení piva v plechovkách, no prostě jak každej Čech. Tam jsem vyjel v 16,45 hod. a v Bašce Vodě jsem byl v 08,30 h. Asi 2 hodiny jsme spali za tunelem Malá Kapela. Na zpět jsme vyjeli v 07,30 h. a doma jsme byli v 22,15 h. To jsem chytl kolonu před Záhřebem a na hranicích jsem taky čekal asi 30 min. Jinak běžné zastavky na 20 min. Řidil jsem sám.
  4. Jirin

    Spotřeba

    Také se musím pochlubit. V pátek jsem se vrátil z Chorvatska. Najel jsem rovnech 2000 km. Dle palubního počítače jsem měl spotřebu 5,7 l benzinu . Průměrnou rychlost jsem měl 70 km/ h. To jsem ještě chytil 2 kolony. Na to. že ted mám na HTP najeto 3,5 tisic je to dobrá spotřeba. Při tom jsem měl tam i nazpět puštěnou klimu asi půl cesty. Celkem spokojenost.
  5. Tak dnes jsem pro změnu zjistil, že na maxidotu neni napsáno radio, horní část je ulně slepá, nemate s tímto někdo zkušenosti, co to může byt. Předem děkuji.
  6. Tak jsem ve středu převzal nové autičko Š Fabii combi barva červená metla v eleganci. Ani jsem nemohl dospat. Místo v 8,00 h. jsem byl autosalonu už v 7,30, auto připravené, krasa. Přijedu domu, jaké rozčarování, pod pravým sloupkem, vysela gumička, mohli mne omejvat. Hned druhý den v 6,00 hod. do servisu, ještě tam nebyl šef a jeden mechanik mi říkal, že to je běžné a gumičku, těsnění, které tam viselo jak oslí ucho uthl. Dále mi řekl, ať to reklamuji. Když jsem to vykládal v práci chlapům, tak jsem byl za v... . V té Boleslavi se snal pomátli. Takové závady na nových vozech, patří jim za to nakopat ..... Přito si myslím, že o tom vědí.
×
×
  • Vytvořit nový...