KoNG Vloženo 5. Srpen 2013 Autor Vloženo 5. Srpen 2013 (editace) a přesně to si nechám proplatit já mám naftu a teď jezdím s HTP znám svá práva takže se sebou nenechám vymrdat Editováno: 5. Srpen 2013, autor: KoNG 1 Citovat
Voice Vloženo 5. Srpen 2013 Vloženo 5. Srpen 2013 kompenzace ceny bouraného auto .........kolik jsi za to dostal na ruku? Citovat
KoNG Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) takže jsem převzal opravené vozidlo a hned dnes jedu řešit nějaké vady - později sem napíši román Editováno: 9. Srpen 2013, autor: KoNG Citovat
technikus Vloženo 9. Srpen 2013 Vloženo 9. Srpen 2013 Držím palce při řešení, máš ty na to smůlu Citovat
Galvi Vloženo 9. Srpen 2013 Vloženo 9. Srpen 2013 Konečně ho máš opraveného , tak už jen popřát, aby se to už nikdy neopakovalo a i opravený Roomajz ti dělal pořád jen radost . Na román se už těším, snad to nebude nic hrozného.. Citovat
technikus Vloženo 9. Srpen 2013 Vloženo 9. Srpen 2013 Bude-li dělat radost, když už víš, že byl takhle bouraný Citovat
KoNG Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) fušeři zkurwení prej autorizovaný servis dneska si dají noční směnu a zítra druhý pokus!! Editováno: 9. Srpen 2013, autor: KoNG Citovat
KubinoPv Vloženo 10. Srpen 2013 Vloženo 10. Srpen 2013 můžu s lítostí potvrdit a Š-A by měla provést kontrolu všech zástupců co prezentují "jejich" postupy. Citovat
KoNG Vloženo 10. Srpen 2013 Autor Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) takto lakuje a pracuje autorizovaný servis antikorozni ochrana lepeni folie lak odtokový kanál spodek střecha ještě vnittřní hrana dveří aneb dáme třetí pokus?!!! Editováno: 12. Srpen 2013, autor: KoNG Citovat
mida Vloženo 10. Srpen 2013 Vloženo 10. Srpen 2013 Bohužel už ani u Hlaváčka to není co bývalo. Teda pokud jsi tam auto měl. 1 Citovat
LukášCBR Vloženo 10. Srpen 2013 Vloženo 10. Srpen 2013 Kurvy. Všude stejné. Omlouvám se za tento výraz, ale jak jinak tenhle bordel nazvat. Asi se ani nemusím ptát, zda-li si fotodokumentaci posílal do Š-A. Pevné nervy přeji. 1 Citovat
KoNG Vloženo 10. Srpen 2013 Autor Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) co se týká servisu jsem spokojen p. Večeřa je suprový člověk a ledas čím vyhoví ale lakovna to je tragedie (p. Orálek). Jinak dneska jsem měl sraz s majitelem a řešily jsme celý ten problém. Editováno: 12. Srpen 2013, autor: KoNG 1 Citovat
Galvi Vloženo 10. Srpen 2013 Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) Jo pan Orálek... s tím jsem řešil cca 2 dny zpátky poškozené kola, jak ukradli středové znaky z kol... No co dodat.. Ale se servisem souhlasím, jsou zatím bezproblémoví, jak p. Večeřa, tak i Krejčí, když tam ještě dělal... EDIT: nejezdíš náhodou teď v červené Fabii, viděl jsem někoho podobného nedávno právě ve Fabii Editováno: 10. Srpen 2013, autor: Galvi Citovat
KoNG Vloženo 11. Srpen 2013 Autor Vloženo 11. Srpen 2013 (editace) né pro změnu mám stříbrného roomstera. Jinak pokud by jsi chtěl ty kola lakovat tak se koukni do prostějova je tam lakovna kde mám dobré reference (http://www.firmy.cz/detail/1448923-lakovna-burianek-drzovice.html) Editováno: 12. Srpen 2013, autor: KoNG 1 Citovat
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2013 Vloženo 12. Srpen 2013 Šmarjá, to snad není možný, při tý smůle ještě taková fušeřina... 2 Citovat
KoNG Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Vloženo 12. Srpen 2013 mi to povídej 3x se dohadovat v servise kde není snad žádná kontrola kvality po nezkušeném lakýrníkovi ještě abych já jako laik upozorňoval profesionály s certifikací na takové to věci to mi přijde jako totální neschopnost! Citovat
KoNG Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) takže po dohadování v servise jsem musel po převzetí vozu řešit tyhle vady - Něco rezonuje pod autem, při zavírání dveří obě strany - Celý spodek auta je zastříkaný barvou - Na zadních dveřích je špatně nalepená folie (hránkuje) a bubliny - Nefunguje korektně centrální zavírání (rozjedu se auto se zamkne, ale po zastavení a vytažení klíčku auto odemkne, ale zůstanou zavřeny zadní dveře, a kufr taky funguje sporadicky - Zadní okno korektně nevyjíždí - špatně nalakovaná hrana střechy - špatně zakrytovaný podběh ze strany pohledu při otevřených dveřích (čouhá šroub) - špatně lakovaná hrana dveří uvnitř - smrad a drobný prášek v celém vozidle - špatně lakované hrany dveří - špatně lakovaná kapota - ostré hrany bicolour kombinace Bohužel jsem na některé přišel až následující den jelikož při předání jsem neměl čas 3 hodiny na obhlídku vozu i tak jsem tam strávil 1,5 hodiny při předání kdy jsem hned řešil nějaké nedostatky. I tak se vedoucí lakovny divil, že reklamuji hned nějaké věci. Na to že auto stálo skoro měsíc v servise si to mohli pohlídat a když zaměstnávají lemry tak je mají vyházet!! To samé platí pro předavacího technika potažmo to byl vedoucí lakovny, když tomu nerozumím nemám to dělat abych je já jako lama upozornoval na dané nedostatky, které vidím prvním pohledem to mi přijde dost silné kafe! Ale co život jde dál hold tady v této republice nemá ŠA servisy žádnou úroveň a je jim zřejmě jedno že si tím kurwí reputaci a přichází tak o zákazníky! Samozřejmě vše jsem řešil i s vedením Hlaváčka a dále to taky hodlám předat na ŠA ať ví jaká je kvalita služeb v jejich servisech! Jediné v čem mi vyšli vstříc je že nalakovali i tu díru v kapotě to je snad jediné + jinak jsou furt v mínusu K opravě dodám tohle využil jsem právo na proplacení rozdílu spotřeby PHM mého vozidla a pujčené "plečky" FII combi HTP s totálně vymlácenými tlumiči a rezonujícím interiérem v základní výbavě z roku 2010 s 47tis na tacháku. Se kterou jsem najezdil 2700km. Dále jsem využil doplacení rozdílu poškození vozidla vs nového (finanční ujma) bohužel na pojišťovně vyšla technická hodnota vozidla na 59,81% a nárok vzniká až od 60% takže od pojišťiovny ani kačka navíc. Mohl bych si samozřejmě vypracovat znal. posudek hodnoty vozu a rozdíl pak soudně vymáhat po staříkovi, který to zavinil ale to by bylo na dlouhé lokty a hlavně už na to nemám čas, z důvodu odjezdu mimo ČR. Bylo by to circa 20-40tis. Ještě na mě zkusily proplatit opotřebení půjčeného vozidla s tím jsem je poslal do pr..le (4,30 za KM) Jinak co se týká lakování a opravy k tomu už jsem něco napsal na předchozích postech. Celkem měli 3 pokusy a napotřetí se dokonce zadařilo. Jinak fušeřina nehorázná aby zákazník všechno reklamoval a nebyla žádná výstupní kontrola po mladém lakýrníkovi, který očividně neměl žádné zkušenosti. Nejvíce mě nasralo to že mi pokaždé volali dřív než byl domluvený čas, že vozidlo mají hotovo a pak člověk přijde a nestíhá se divit že je vše na hovno! Nakonec vozidlo skončilo úspěšně prodané v bazaru tak věřím, že nový majitel ho bude opečovávat stejně jako já. Protože já bych tam už svoje dítě neposadil a natož tak táhnout tohle vozidlo do UK by pro mě nemělo žádnou cenu. Navíc jak už jednou člověk ví jak je to bourané už bych neměl tu jistotu a druhá podobná srážka už by nemusela pro mě skončit tak jak skončila. A vůbec jistota provedené lakýrnické práce a kvality že to nebude rezavět . Vykoupeno za nejvyšší možnou cenu tak alespoň nějaké pozitivum (i tak jsme za ty 2 roky přišel o 100tis a pak že si Škoda drží cenu) Závěrem snad jenom dodám všem přeji hodně kilometrů bez nehod a co nejmíň nepříjemností v servisech ŠA Tímto se s Vámi loučím alespoň v tomto vlákně Editováno: 13. Srpen 2013, autor: KoNG 1 Citovat
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2013 Vloženo 13. Srpen 2013 No to vzalo rychlý konec - Roomstřík prodán. V UK bude nadále nějaká ta škůdka (soudím podle tvé poslední věty)? Citovat
KoNG Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) bohužel oplakávat ho nebudu i když si nebudu nalhávat,že to byl krasavec kór když byl naleštěný a hlavně spolehlivý povoz. Co bude v UK těžkou soudit zatím jsem se předběžně díval po Seat Leon FR 2.0TDI 2013 který tam vychází oproti škodovce dost výhodně ale je to všechno jedna velká neznámá (hlavně tam se hraje na emise CO2)... uvidíme (Citigo je tam drahý a F ani R nechci) Editováno: 13. Srpen 2013, autor: KoNG Citovat
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2013 Vloženo 13. Srpen 2013 Odjíždíš brzy? Šiknul by se ještě nějaký ten srázek s tou vaší Hanáckou partičkou. Citovat
KoNG Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Vloženo 13. Srpen 2013 Bohužel v pátek letím Proto bylo všechno tak na rychlo Citovat
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2013 Vloženo 13. Srpen 2013 No tak to byl tedy fofr. Na dlouho opouštíš Hanou? Citovat
PyroSVK Vloženo 13. Srpen 2013 Vloženo 13. Srpen 2013 Tak tomu sa hovori smola. Ked dobabrat tak vsetko a poriadne si povedali v servise asi. Urcite by som napisal do Skodovky, ale ked tak rozmyslam, asi s tym neurobia nic. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.