Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ahoj kolego !

Já jsem v PV do servisu nejezdil mám výborné zkušenosti jak s přístupem tak servisem u Hlaváčka v Olomouci v rámci záruky jsem se vždy s servisním technikem p. Ambrožem domluvil. Písni mi zprávu a můžeme se někde sejít ;) a dát řeč.

BTW: V Mechanice jsem řešil provrtanou nádrž a byla to opět jedna z horších zkušeností s tímto .... servisem :(

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

ahoj kolego !

Já jsem v PV do servisu nejezdil mám výborné zkušenosti jak s přístupem tak servisem u Hlaváčka v Olomouci v rámci záruky jsem se vždy s servisním technikem p. Ambrožem domluvil. Písni mi zprávu a můžeme se někde sejít ;) a dát řeč.

BTW: V Mechanice jsem řešil provrtanou nádrž a byla to opět jedna z horších zkušeností s tímto .... servisem :(

a ty anabáze s tím autem jsi prožíval kde? jinak mail kubajsw@post.cz

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

tak s příchodem jara :) pozoruji, že spotřeba na stejných trasách klesá k průměrné hodnotě 4,5l/100Km a mohu říct, že takto ekonomicky jsem nejezdil ani s předchozím naftovým peugeotem 206 takže maximální spokojenost konečně :kol-24:

Vloženo (editace)

tak jsem to dneska nevydržel a vyměnil na letní 16tky 205/45 a spotřeba se mi zdá že je celkem vysoká oproti 4,5l (zimní 15")to leze k 6l tak to budu chvíli sledovat a jak mě to nasere tak to vyměním za 15 s 195/55 páč jsem koupil auto na spotřebu a né na design :D a rovněž mi přijde že ty bridgestony co tam jsou tak celkem dost hučí a na můj vkus už to je celkem tvrdý

Vloženo

tak jsem to dneska nevydržel a vyměnil na letní 16tky 205/45 a spotřeba se mi zdá že je celkem vysoká oproti 4,5l (zimní 15")to leze k 6l tak to budu chvíli sledovat a jak mě to nasere tak to vyměním za 15 s 195/55 páč jsem koupil auto na spotřebu a né na design :D a rovněž mi přijde že ty bridgestony co tam jsou tak celkem dost hučí a na můj vkus už to je celkem tvrdý

Měl jsem taky cukání na 16ky,ale dlabu na to. Aby mi je někdo ještě ze závisti čorl nepotřebuju a spotřeba by tam taky nějaká byla. A jsem zase nemile v šoku jak jsou ty bridge tvrdé a hlučné- jak jsi psal proti Polarisům o kterých na autě ani nevím.Ale ten rozdíl ve spotřebě je vzhledem k teplějšímu počasí zvláštní.

Vloženo

JÁ přes zimu najel na zimních 195/55/15 cca 15tis km a taky po přezutí na 16 mám větší spotřebu a hlavně ta hlučnost origo 16 mě překvapila asi už sem zapoměl a jasně že tvrdost jízdy je jinde. Chtěl sem 16 na zimu ale asi necham ty 15.

Vloženo (editace)

vidím to asi na 15tky a Energy saver 195/55 nebo žeby 185/55 tak jak mám zimáky ? Otázkou je jestli si ještě nesehnat letní 15tky liťáky které se dávají na greenlina otázkou je jestli jsou lehčí liťáky na greena než normální ?

Vloženo (editace)

tak nakonec jsem to rozhodl asi takto 15" CMS C9 Black a k tomu Continental Eco Contact 5 195/55 tak moje kola půjdou do světa ;)

Vloženo (editace)

tak první "kulaté" výročí před řádnou měsíční dovolenou ;)
Jinak přibyli sluneční clony pro zadek vozidla, a příští týden přijde nové "ekonomičtější" obutí ;) takže moje 16" budou na prodej kdyby někdo chtěl ;)

post-36058-0-77466200-1333741760_thumb.j

Vloženo

Krásné auto :kol-47: Po přečtení tvého příspěvku o vyšší spotřebě na 16'' kolech jsem se na to po přezutí zaměřil a musím uznat, že to samé pociťuji také. Taktéž se musím přiklonit k hlučnosti na 16kách a letních pneu ER300. Těch kol bude škoda, ale nahodil jsi mně brouka do hlavy a pokukuji po 15" Antares. Momentálně mám 16" Atria.

Tak ať ti to jezdí :-)

Vloženo

Mám nově na autě 16" kola (205/45 R16 83V) Škoda Fabia II combi 1.4 16V a stejnátrasa/stejný styl jízdy - venku +/- stejné počasí a oproti zimním 14" spotřeba vyšší o 0,2 l ... takže žádné drama ... uvidíme po delším čase ....

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

tak po měsíci zpět z Řecka, něco málo fotek jak jsem jel z Roomem na horu Olymp podél pohoří cesta spíš na SUV ale Roomster to dal na jedničku dokonce nás nezaskočil ani sníh i když to byl asi nejnáročnější část, autem 10cm od rokle a kola hrabala :))), Jinak cesta 1439km ve dvouch řidičích dost náročná na jeden zátah bych to už příště nejel :D

Jinak nepodařilo se sehnat CMS C9 dark ani CMS C16 tak jsem vzal Alutec Poison dark :) Jinak v plánu jsou mlhovky do černa a přední maska včetně nového loga Škoda a ještě ztmavit stříbrný lem zadních světel

post-36058-0-44656800-1335733686_thumb.j

post-36058-0-91181000-1335733686_thumb.j

post-36058-0-33377000-1335733687_thumb.j

post-36058-0-81599500-1335733687_thumb.j

Vloženo

Pěkné fotky! Cestu do Řecka upřímně závidím.. muselo to být svezení s tak pěkným autem :kol-47: Jakou trasu jste do Řecka vybrali?? Cíl byl Olymp nebo jste ještě řecko projížděli??

Vloženo (editace)

Čauko KonGas, vídím,že ti jede průměrná spotřeba dolů.Mají-li to na svědomí i užší kola tak větší definitivně smetám ze stolu. Udělal jsem ten přelep střechy(na vlákně "strieborný roomster") jak jsem vyhrožoval a další prachy už do auta ve větším nepůjdou.Asi už jsem vyrostl ze cpaní peněz do auta.Maximálně tažko a ten tempomat. Vše ale až po definitivním vyřešení mlácení(znovu) rozvodů nebo jak to heblo bude fungovat.

Editováno: , autor: Jakub Nabel

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...