Únor 15, 201213 r Autor ahoj kolego ! Já jsem v PV do servisu nejezdil mám výborné zkušenosti jak s přístupem tak servisem u Hlaváčka v Olomouci v rámci záruky jsem se vždy s servisním technikem p. Ambrožem domluvil. Písni mi zprávu a můžeme se někde sejít a dát řeč. BTW: V Mechanice jsem řešil provrtanou nádrž a byla to opět jedna z horších zkušeností s tímto .... servisem Upraveno Únor 15, 201213 r od KoNG
Únor 15, 201213 r ahoj kolego ! Já jsem v PV do servisu nejezdil mám výborné zkušenosti jak s přístupem tak servisem u Hlaváčka v Olomouci v rámci záruky jsem se vždy s servisním technikem p. Ambrožem domluvil. Písni mi zprávu a můžeme se někde sejít a dát řeč. BTW: V Mechanice jsem řešil provrtanou nádrž a byla to opět jedna z horších zkušeností s tímto .... servisem a ty anabáze s tím autem jsi prožíval kde? jinak mail kubajsw@post.cz
Únor 16, 201213 r nešlo o anabáze ale o výrobní zmetek to jsem prožíval u Hlaváčka oprava mailu kubajsw@seznam.cz
Únor 18, 201213 r no já právě jezdím do mechaniky. sic jedenkrát jsem se už s jedním autem tady na.íral,ale jaku tupec znovu. nepoučitelný.
Březen 14, 201213 r Letadla pro sebevrahy...... Na to byl kdysi dávno používán ze Spartaku. Tam nebylo nic co by se podělalo, ale tady snad není co by se nepodělalo.. http://www.letecka-skola-vysocina.cz/index.php/servis/vyvoj-letadloveho-motoru-1-2-tsi
Březen 25, 201213 r Autor tak s příchodem jara pozoruji, že spotřeba na stejných trasách klesá k průměrné hodnotě 4,5l/100Km a mohu říct, že takto ekonomicky jsem nejezdil ani s předchozím naftovým peugeotem 206 takže maximální spokojenost konečně
Březen 29, 201213 r Autor tak jsem to dneska nevydržel a vyměnil na letní 16tky 205/45 a spotřeba se mi zdá že je celkem vysoká oproti 4,5l (zimní 15")to leze k 6l tak to budu chvíli sledovat a jak mě to nasere tak to vyměním za 15 s 195/55 páč jsem koupil auto na spotřebu a né na design a rovněž mi přijde že ty bridgestony co tam jsou tak celkem dost hučí a na můj vkus už to je celkem tvrdý Upraveno Březen 29, 201213 r od KoNG
Březen 30, 201213 r Když tam dáš takovej balon tak se nediv. Někde se ten valivý odpor musí projevit. Abych nemachroval tak jsme nato přišel také až po přezutí služební audi - nárůst o 1l/100km
Březen 30, 201213 r tak jsem to dneska nevydržel a vyměnil na letní 16tky 205/45 a spotřeba se mi zdá že je celkem vysoká oproti 4,5l (zimní 15")to leze k 6l tak to budu chvíli sledovat a jak mě to nasere tak to vyměním za 15 s 195/55 páč jsem koupil auto na spotřebu a né na design a rovněž mi přijde že ty bridgestony co tam jsou tak celkem dost hučí a na můj vkus už to je celkem tvrdý Měl jsem taky cukání na 16ky,ale dlabu na to. Aby mi je někdo ještě ze závisti čorl nepotřebuju a spotřeba by tam taky nějaká byla. A jsem zase nemile v šoku jak jsou ty bridge tvrdé a hlučné- jak jsi psal proti Polarisům o kterých na autě ani nevím.Ale ten rozdíl ve spotřebě je vzhledem k teplějšímu počasí zvláštní.
Březen 30, 201213 r JÁ přes zimu najel na zimních 195/55/15 cca 15tis km a taky po přezutí na 16 mám větší spotřebu a hlavně ta hlučnost origo 16 mě překvapila asi už sem zapoměl a jasně že tvrdost jízdy je jinde. Chtěl sem 16 na zimu ale asi necham ty 15.
Březen 30, 201213 r Autor karlovarak ja tak auto koupil takže jsem si nevybíral jaký balon tam nasadím
Březen 30, 201213 r Autor vidím to asi na 15tky a Energy saver 195/55 nebo žeby 185/55 tak jak mám zimáky ? Otázkou je jestli si ještě nesehnat letní 15tky liťáky které se dávají na greenlina otázkou je jestli jsou lehčí liťáky na greena než normální ? Upraveno Březen 30, 201213 r od KoNG
Duben 2, 201213 r Autor tak nakonec jsem to rozhodl asi takto 15" CMS C9 Black a k tomu Continental Eco Contact 5 195/55 tak moje kola půjdou do světa Upraveno Duben 2, 201213 r od KoNG
Duben 6, 201213 r Autor tak první "kulaté" výročí před řádnou měsíční dovolenou Jinak přibyli sluneční clony pro zadek vozidla, a příští týden přijde nové "ekonomičtější" obutí takže moje 16" budou na prodej kdyby někdo chtěl Upraveno Červenec 15, 201312 r od KoNG
Duben 14, 201213 r Měl jsi možnost porovnat Rooma 1.9TDI a 1.6TDI ..? 1.6 Není tak ostré jak 1.9,zato 1.6 je nejskutečně tiché. Je krásný, ať slouží
Duben 15, 201213 r Krásné auto Po přečtení tvého příspěvku o vyšší spotřebě na 16'' kolech jsem se na to po přezutí zaměřil a musím uznat, že to samé pociťuji také. Taktéž se musím přiklonit k hlučnosti na 16kách a letních pneu ER300. Těch kol bude škoda, ale nahodil jsi mně brouka do hlavy a pokukuji po 15" Antares. Momentálně mám 16" Atria. Tak ať ti to jezdí :-)
Duben 15, 201213 r Mám nově na autě 16" kola (205/45 R16 83V) Škoda Fabia II combi 1.4 16V a stejnátrasa/stejný styl jízdy - venku +/- stejné počasí a oproti zimním 14" spotřeba vyšší o 0,2 l ... takže žádné drama ... uvidíme po delším čase ....
Duben 29, 201213 r Autor tak po měsíci zpět z Řecka, něco málo fotek jak jsem jel z Roomem na horu Olymp podél pohoří cesta spíš na SUV ale Roomster to dal na jedničku dokonce nás nezaskočil ani sníh i když to byl asi nejnáročnější část, autem 10cm od rokle a kola hrabala )), Jinak cesta 1439km ve dvouch řidičích dost náročná na jeden zátah bych to už příště nejel Jinak nepodařilo se sehnat CMS C9 dark ani CMS C16 tak jsem vzal Alutec Poison dark Jinak v plánu jsou mlhovky do černa a přední maska včetně nového loga Škoda a ještě ztmavit stříbrný lem zadních světel Upraveno Červenec 16, 201213 r od KoNG
Duben 30, 201213 r Pěkné fotky! Cestu do Řecka upřímně závidím.. muselo to být svezení s tak pěkným autem Jakou trasu jste do Řecka vybrali?? Cíl byl Olymp nebo jste ještě řecko projížděli??
Duben 30, 201213 r Čauko KonGas, vídím,že ti jede průměrná spotřeba dolů.Mají-li to na svědomí i užší kola tak větší definitivně smetám ze stolu. Udělal jsem ten přelep střechy(na vlákně "strieborný roomster") jak jsem vyhrožoval a další prachy už do auta ve větším nepůjdou.Asi už jsem vyrostl ze cpaní peněz do auta.Maximálně tažko a ten tempomat. Vše ale až po definitivním vyřešení mlácení(znovu) rozvodů nebo jak to heblo bude fungovat. Upraveno Duben 30, 201213 r od Jakub Nabel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.