MELLO Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Chci se zeptat, jestli je pravda, že posilovač lze nastavit v 5 stupních? Jaké je potom nastavení u jednotlivých motorizací ( který stupeň ) a konkrétně u RS, jestli je tam ještě nějaká možnost většího účinku, protože se mi zdá, že řízení je až moc "čitelné-tuhé" a mohlo by jít víc zlehka. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Mi se spíš zdá,že jde lehce,když to nastavíš na nejlehčí chod,bude to moc citlivé a teda nestabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hlavně bude hlučnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Mě to vyhovuje radši přeposilované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 nech jak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hlučnější? To by mě vůbec nenapadlo...Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Jo tak to ti přesně nepovím moc jsem se v tom nevrtal,ale teoreticky by mělo mýt potom větší zátěž.Nastavil jsem to tak ségře a minulí týden se po..,a to má najeto jen 24000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nie je to celkom 5 stupňov. Ja som s tým kedysi experimentoval a výsledok bol ten, že v nízkych rýchlostiach sa to nezmenilo a vo vyšších to išlo ľahšie. Tak som to vrátil späť. Potreboval som vtedy skôr presný opak. Aby to išlo ľahšie v nižšej rýchlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Mě to šlo lechčeji.Záleží taky asi na servu jaký máš jsou dva druhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Přesně tak, já bych chtěl aby šlo lehounce na volnoběh a v minimální rychlosti, jinak je mi to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Však to zkus,ale raději si to někde pořádně prověř.Já tam měl servo KOYO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tu maš čo vravi VIS:) ja mam od vyroby nastavene 11 a mam 1,2 47kw je to citit aj ked stojiš ked to zmeniš, a je to aj vidieť ked si daš zobraziť merane hodnoty a tam vidiš prúd kolko papa..na 11ke mi to bez točenia volantom bralo cca 2,2A a na 16ke to malo v klude odber cca 5,5A:-) nehovoriac o tom kolko to papa ked začneš točiť:-) ale na to si sa nepytal:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Na nejvyssi stupen posilovani jede servo neustale, proto je vetsi zatez a proto pocitejte s tim, ze driv odejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 to profor: Ty si to mal takto nastavene od vyroby? Ja mam tiez HTP a tuhsie riadenie hlavne vo vyssich rychlostiach by sa zislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Zeptím se jak lama: co teda posiluje víc normální nebo střední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Zeptím se jak lama: co teda posiluje víc normální nebo střední? stredne az tazke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 "tuhnutim" rizeni snad Fabie nedisponuje, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 prave ze ano, servo je pohanene elektromotorem, cili ne od remenem od motoru a tudiz je ma svuj program jak a v jake rychlosti a podle jakych otacek volantem ma pracovat zkousel jsem menit vsechny nastaveni serva..na miste kdyz stojis, tak poznas pouze to, kdyz si tam das nastaveni pro invalidy, jinak je to temer stejne...podle meho je nejlepsi to, co je z fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Dík všem za info, asi to nechám opravdu tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 nech jak je ja by som posluchol radu Cosbyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSK Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ja som z ineho auta zvyknuty na tazsie servo....to lahulinke tocenie volantom na fabii je super pri parkovani, ale mam s tym zatial dost problem na nerovnych rychlych zakrutach mimo mesta, kde sa mi to hadzanie od cesty prejavuje az na tom, ze nechtiac cukam volantom...to som s tazsim servom nepoznal. Tiez som uvazoval o inom nastaveni, ale necham to tak...len si musim zvyknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 me spis fascinuje to, ze servo jde zlehka a pak najednou zpomalim a potrebuji hodne zatocit a skoro nepohnu volantem. jestli me neco dokaze nas.at, tak prave tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrub Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Já mám nastavení serva z výroby a jsem s ním max. spokojený. Na místě jde hezky z lehka, za jízdy příjemně ztuhne. Tak akorád. Takže s nastavením serva z výroby spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Taktez, taktez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Přesně tak, mně to vyhovuje tak jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.