Přejít na obsah

Střešní nosič

Lishak

Doporučené příspěvky

Ahoj, mohl by mu někdo ze zkušenějších Octaviařů poradit, který druh střešních nosičů (příčňáky) koupit (povětšinou na nich budu vozit tři jízdní kola), popřípadě jaké nosiče kol. Samozřejmě platí - čím levněji tím lépe... Ale nerad bych koupil nějaký úplný cajk a pak sbíral kola po dálnici :D Díky. Abych nezapomněl, mám Octávku 7/1999.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se líbí THULE, ks za 2.400,- , a máš jistotu.

A nějaké zkušenosti s nosiči kol? Jinak na Thule jsem se díval a taky se mi celkem líbí, snad budou i funkční. Ale u nosičů kol jsem totálně vedle, už jen to cenové rozpětí... Upřímně řečeno po investici skoro 3 tisíc do příčňáku mi na nosiče už moc nezbyde, ta mrška dovolená, no...

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
A nějaké zkušenosti s nosiči kol?

Taky Thule, stačí Freeride. Stojí okolo 1600 za jeden, ale vyplatí se. Sám je používám už aspoň čtyři roky a jsou pořád ok. Dražší Proride je luxusní, ale myslím že zbytečný.

Teď jsem někde slyšel že původní Freeride (v černé barvě) bude zrušený a nahradí ho nosič s držákem na vidlici. Asi bych pospíšil sehnat původní černý, navíc by ho mohli prodávat se slevou....

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mohl by mu někdo ze zkušenějších Octaviařů poradit, který druh střešních nosičů (příčňáky) koupit (povětšinou na nich budu vozit tři jízdní kola), popřípadě jaké nosiče kol. Samozřejmě platí - čím levněji tím lépe... Ale nerad bych koupil nějaký úplný cajk a pak sbíral kola po dálnici :D Díky. Abych nezapomněl, mám Octávku 7/1999.

Ahojky, jelikož nemám hagusy, tak mám příčníky Thule 4305 (uzamykatelné, jak jinak) a nosiče kol mám s označením Thule 510 (zase uzamykatelné, nyní jsou super Thule ProRide 591). Tenkrát jsem za to dal mezi 4.500,- až 5.000,- ( příčníky a dva nosiče kol).

Jsem max. spokojený, rychlá jednoduchá montáž, uzamykatelné a hlavně drží. Jezdím s tím i domů na moravu, cca 350km, jel jsem i přes 160km/h a vše OK. Prostě se mi jednou zadařilo koupit kvalitu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...