Publikováno Srpen 1, 200619 r Ahoj, mohl by mu někdo ze zkušenějších Octaviařů poradit, který druh střešních nosičů (příčňáky) koupit (povětšinou na nich budu vozit tři jízdní kola), popřípadě jaké nosiče kol. Samozřejmě platí - čím levněji tím lépe... Ale nerad bych koupil nějaký úplný cajk a pak sbíral kola po dálnici Díky. Abych nezapomněl, mám Octávku 7/1999.
Srpen 1, 200619 r Autor Mně se líbí THULE, ks za 2.400,- , a máš jistotu. A nějaké zkušenosti s nosiči kol? Jinak na Thule jsem se díval a taky se mi celkem líbí, snad budou i funkční. Ale u nosičů kol jsem totálně vedle, už jen to cenové rozpětí... Upřímně řečeno po investici skoro 3 tisíc do příčňáku mi na nosiče už moc nezbyde, ta mrška dovolená, no...
Srpen 18, 200619 r A nějaké zkušenosti s nosiči kol? Taky Thule, stačí Freeride. Stojí okolo 1600 za jeden, ale vyplatí se. Sám je používám už aspoň čtyři roky a jsou pořád ok. Dražší Proride je luxusní, ale myslím že zbytečný. Teď jsem někde slyšel že původní Freeride (v černé barvě) bude zrušený a nahradí ho nosič s držákem na vidlici. Asi bych pospíšil sehnat původní černý, navíc by ho mohli prodávat se slevou....
Srpen 18, 200619 r Ahoj, mohl by mu někdo ze zkušenějších Octaviařů poradit, který druh střešních nosičů (příčňáky) koupit (povětšinou na nich budu vozit tři jízdní kola), popřípadě jaké nosiče kol. Samozřejmě platí - čím levněji tím lépe... Ale nerad bych koupil nějaký úplný cajk a pak sbíral kola po dálnici Díky. Abych nezapomněl, mám Octávku 7/1999. Ahojky, jelikož nemám hagusy, tak mám příčníky Thule 4305 (uzamykatelné, jak jinak) a nosiče kol mám s označením Thule 510 (zase uzamykatelné, nyní jsou super Thule ProRide 591). Tenkrát jsem za to dal mezi 4.500,- až 5.000,- ( příčníky a dva nosiče kol). Jsem max. spokojený, rychlá jednoduchá montáž, uzamykatelné a hlavně drží. Jezdím s tím i domů na moravu, cca 350km, jel jsem i přes 160km/h a vše OK. Prostě se mi jednou zadařilo koupit kvalitu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.